Sretan kraj

HAPPY ENDINGS

Mamie (Lisa Kudrow) postaje žrtvom ucjene. Nakon greške u mladosti, duhovi prošlosti se vraćaju.Naime nakon puno godina na kućni prag joj dolazi filmaš po imenu Nicky (Jesse Bradford) koji tvrdi da poznaje Mamiena sina kojeg je dala na usvajanje, no ne želi je upoznati s njime ako mu ne dopusti da snimi njihov ponovni susret.

Javier (Bobby Cannavale) Mamien dečko i maser odluči da bi i on mogao snimiti film. Tako nagovori Nickyja da snimi i njega. Charley (Steve Coogan) ima dugogodišnjega dečka Gila (David Sutcliffe). Njihove dvije najbolje prijateljice Pam (Laura Dern) i Diane (Sarah Clarke) jedanput su pokušale iskoristiti Gila kao donatora sperme.

Iako su rekla da oplodnja nije uspjela te da on nije otav njihovog dvogodišnjeg sina Charley je sumnjičav jer njihov sin mu nevjerojatno sliči. Jude (Maggie Gyllenhaal) je jako ljuta na život općenito. Kada je njena rođakinja izbaci iz kuće, Jude se spetlja s mladićem koji pokušava uvjeriti svog oca da nije homoseksulac. Njegov otac Frank je veoma bogat te zato Jude odluči spavati s njim.