⚡ SHAZAM! – BROJ #1 FILM U HRVATSKOJ I SVIJETU ⚡

Sedmi film, u produženom DC svemiru dobio je vjetar u leđa i proslavio se kao broj jedan filmu u svijetu ovaj vikend. Shazam! je i prije samog otvaranja bio proglašen jednim od najboljih filmova o superjunaku što su potvrdile kritike i ocjena na Rotten Tomatoesu.

 

Nitko nije skrivao svoje oduševljenje filmom, stoga u nastavku donosimo samo nekolicinu komentara:

“Topao, duhoviti, s odličnim likovima, Shazam! je jednostavno jedan od najzabavnijih filmova ikad snimljenog o superheroju.”
IndieWire

“Levijeva izvedba je nevjerojatna – on je potpuno iskren. Šale su mu nevjerojatne.“
Variety

„Shazam! je munja neočekivane radosti vrijedna svake vaše kune i vremena.“
Lindsey Bahr, Associated Press

„Shazam! je jedinstveni film o superheroju. Ovo bismo dobili da je Spielberg snimio film o superjheroju 80-ih godina.“
  Mark Hughes, Forbes

” Film je razvalio!” 
@BRANDONDAVISBD

“Zachary Levi je rođen za ovu ulogu!”
Eeisenberg
 “Zanimljiv, zabavan, napet – dobitna kombinacija.”
@antoniosecen

 

„Svako dijete sanja o tome da postane superheroj,“ izjavio je redatelj David F. Sandberg. „U svijetu u koji je smještena naša priča, u svijetu gdje postoje Superman i Batman, Billy Batson je dijete kojem se ispuni ta želja.“ Međutim, njegov slučaj je poseban – ne samo da dobije supermoći, Billy postane odrasla osoba – barem izvana – pomoću imena SHAZAM koje sadrži moći Solomona, Herakla, Atlasa, Zeusa, Ahila i Merkura.

 

Henry Gayden napisao je scenarij pun akcije i smijeha, prema priči koju su on i Darren Lemke adaptirali iz stripova. Superheroj Shazam je zapravo cinični tinejdžer bez roditelja koji se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu i ne zna ništa o takvim junacima, a kamoli kako biti jedan. To je jedinstvena karakteristika ovog heroja, rekao je Sandberg i dodao:

 

„Izvor njegove moći je magija. On je dijete, ali zato jer ima čisto srce i snažan duh, upravo on postaje zaštitnik čovječanstva.“

 

U glavnim ulogama su Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews, Marta Milans, i Djimon Hounsou.

U glavnim ulogama su Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews, Marta Milans, i Djimon Hounsou.

 

SHAZAM! pogledajte u najboljim formatima već danas, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.