CineStar TV Channels je prva domaća grupa specijaliziranih IPTV kablovskih filmskih kanala.

 

Prvi kanal, CineStar TV, pokrenut je 2009. godine te je, od osnutka do danas, najgledaniji filmski kablovski kanal u osnovnoj ponudi operatora. CineStar TV kanal je zamišljen kao zabava za cijelu obitelj koja može uživati u gledanju svih vrsta filmskog i serijskog sadržaja.

Godine 2011. pokrenut je jednako popularan, adrenalinom nabijen CineStar TV Action&Thriller filmski kanal. Oba kanala emitiraju filmski program u 16:9, SD formatu i to 24 sata dnevno, dok se filmovi ne prekidaju reklamama. Na CineStar TV-u i CineStar TV Action&Thriller-u prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo više…

 

Obitelj CineStar TV Channels 2013. godine proširena je prvim domaćim premium filmskim kanalima –  CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere kanali su prvi domaći premium filmski kanali koji svoj program prikazuju u High definition formatu slike s 5.1 zvukom. Na CineStar TV Premiere kanalima godišnje prikazuje se više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino distribuciju, emitiraju se s odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima!

U kolovozu 2016. godine CineStar TV Channels ponudi filmskih kanala pridružio se i zastrašujuće dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je jedinstveni filmski kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, filmova strave i užasa, SF, avanture, filmove o superjunacima i najstrašnijim stvorenjima, te filmove katastrofe i animirane filmove.

 

Kako bi svojim gledateljima pružili najbolje iskustvo gledanja televizije, kontinuirano radimo na proširenju dostupnosti svih naših kanala kod operatora u cijeloj regiji, sa željom da naše visokokvalitetne filmske kanale gledaju svi koji to žele. Ipak, prije svega, mi obožavamo film!