CineStar TV Channels je prva domaća grupa specijaliziranih IPTV kablovskih filmskih kanala pokrenuta od najuspješnijeg domaćeg i regionalnog filmskog distributera Blitz d.o.o., u čijem je suvlasništvu i najveći hrvatski lanac kino dvorana CineStar Cinemas. Blitz d.o.o. je na tržištu prisutan više od 20 godina te je sinonim za odličan film.

Prvi kanal, CineStar TV, pokrenut je 2009. godine te je, od osnutka do danas, najgledaniji filmski kablovski kanal u osnovnoj ponudi operatora. CineStar TV kanal je zamišljen kao zabava za cijelu obitelj koja može uživati u gledanju svih vrsta filmskog i serijskog sadržaja.

Godine 2011. pokrenut je jednako popularan, adrenalinom nabijen CineStar TV Action&Thriller filmski kanal. Oba kanala emitiraju filmski program u 16:9, SD formatu i to 24 sata dnevno, dok se filmovi ne prekidaju reklamama. Na CineStar TV-u i CineStar TV Action&Thriller-u prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo više…

Obitelj CineStar TV Channels 2013. godine proširena je prvim domaćim premium filmskim kanalima –  CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere kanali su prvi domaći filmski kanali koji svoj program prikazuju u High definition formatu slike. Na CineStar TV Premiere kanalima godišnje prikazuje se više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino distribuciju, emitiraju se s odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima!

U kolovozu 2016. godine CineStar TV Channels ponudi filmskih kanala pridružio se i zastrašujuće dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je jedinstveni filmski kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, filmova strave i užasa, SF, avanture, filmove o superjunacima i najstrašnijim stvorenjima, te filmove katastrofe i animirane filmove.

Kako bi svojim gledateljima pružili najbolje iskustvo gledanja televizije, kontinuirano radimo na proširenju dostupnosti svih naših kanala kod operatora u cijeloj regiji, sa željom da naše visokokvalitetne filmske kanale gledaju svi koji to žele. Ipak, prije svega, mi obožavamo film!