CineStar TV Channels je grupa specijaliziranih IPTV/kablovskih/DTH filmskih kanala.

 

Prvi kanal, CineStar TV 1, pokrenut je 2009. godine te je, od osnutka do danas, najgledaniji filmski kablovski kanal u osnovnoj ponudi operatora. CineStar TV kanal je zamišljen kao zabava za cijelu obitelj koja može uživati u gledanju svih vrsta filmskog i serijskog sadržaja.

 

Godine 2011. pokrenut je jednako popularan, adrenalinski CineStar TV Action & Thriller filmski kanal. Oba kanala emitiraju filmski program u 16:9 formatu, do 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Na CineStar TV 1 i CineStar TV Action & Thriller-u prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo više.

 

Obitelj CineStar TV Channels 2013. godine proširena je premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere su filmski kanali koji svoj program emitiraju u tehnologiji visoke rezolucije, HD formatu slike s audio 5.1 Audio Surround zvukom do 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. CineStar TV Premiere kanali pružaju širok odabir i donose kinematografske, televizijske, dokumentarne, crtane  i druge filmove i serije, te odabrane vrhunske i najpopularnije kataloške filmske i hollywoodske hitove. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju prikazuju se s odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima.

 

U kolovozu 2016. godine CineStar TV Channels ponudi filmskih kanala pridružio se i zastrašujuće dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je jedinstveni filmski kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, filmove o superjunacima i najstrašnijim stvorenjima, te filmove katastrofe i animirane filmove.

 

Lipanj 2018. godine donosi puno više smijeha i zabave pokretanjem novog obiteljskog kanala CineStar TV Comedy & Family. CineStar TV Comedy & Family kanal oduševljava bogatom i raznovrsnom ponudom zabavnih filmova za cijelu obitelj, a skrojen je po mjeri ljubitelja romantičnih i obiteljskih komedija, humorističnih, kultnih i nezaboravnih serija i sitcoma.

 

U veljači 2020. za gledatelje željne još više filmova predstavljen je kanal CineStar TV 2 u HD rezoluciji. CineStar TV 2 HD je filmski kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen obiteljskoj atmosferi. Upravo na ovom kanalu moći ćete pronaći najbolji sadržaj na jednom mjestu, jer CineStar TV 2 HD emitirat će samo odabrane blockbustere, nominirane i nagrađivane filmove, vječne klasike te odabrane serijale i sitcome.

 

CineStar TV Channels su dostupni kod vodećih IPTV/cable/DTH platformi u svim zemljama regije, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

 

Kako bi svojim gledateljima pružili najbolje iskustvo gledanja televizije, CineStar TV Channels kontinuirano  rade na proširenju dostupnosti svih kanala kod operatora u cijeloj regiji.