TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NA TELEVIZIJI?

CineStar TV Channels emitiraju najbolje filmove i TV serije, hoollywoodske kino hitove, dječje animirane filmove, najgledanije europske i regionalne filmove. Na svojim kanalima, CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy&Family i CineStar TV Premiere 1 i 2, gledateljima omogućujemo najzabavnije i najbolje iskustvo – gledanje televizije ravno u njihovim domovima.

NAJGLEDANIJI FILMSKI KANAL

CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family su specijalizirani IPTV/kablovski filmski kanali. CineStar TV 1 i CineStar TV 2 filmski kanali nalazi se u osnovnoj ponudi operatera, te godišnje donosi više od 350 filmova. CineStar TV 1 je najgledaniji filmski kanal koji svojom kvalitetom filmskog sadržaja potvrđuje vodeću poziciju na tržištu iz mjeseca u mjesec!

 

CineStar TV Action&Thriller godišnje donosi više od 300, dok CineStar TV Fantasy emitira više od 250 filmskih naslova godišnje. CineStar TV Comedy&Family je filmski kanal skrojen po mjeri ljubitelja romantičnih i obiteljskih komedija, humorističnih, kultnih i nezaboravnih  serija i sitcoma. CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family se emitiraju 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima i sinkroniziranim animiranim naslovima za najmlađe filmofile.

ZAVIRITE U FILMSKI SVIJET IZA KAMERE FILMA

Na filmskim kanalima CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo više…

PREMIUM TRETMAN

Doživite potpuni komfor i neometani premium doživljaj uz CineStar TV Premiere kanale. Na televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 uživajte u premijernim naslovima koji su imali svjetsku kino realizaciju, a prikazuju se na premijernim kanalima sa odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima! CineStar TV Premiere filmski kanali gledateljima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja s 5.1 zvukom, 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima bez reklama.

 

CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD su filmski kanali iz obitelji CineStar TV Channels koji prikazuju identičan program kao i CineStar TV Premiere 1, odnosno CineStar TV Premiere 2, ali u visokoj rezoluciji (HD).

FILMSKI KANALI O KOJIMA SVI PRIČAJU

CineStar TV Channels su prilagođeni gledateljima, te omogućuju gledatelju da uz pregledan raspored i promišljene reprize nikada ne propuste omiljeni sadržaj. Kako bi obuhvatili sve generacije gledatelja, kreiran je program za sve ukuse. Bez obzira volite li romantične komedije, ljubavne drame, znanstvenu fantastiku  ili ste pak više za akcijske trilere, sigurno ćete pronaći svoj omiljeni CineStar TV Channels program na sljedećem popisu:

 

  • CineStar TV 1 filmski kanal je obiteljski kanal, za sve generacije, skrojen po mjeri ljubitelja filmova.
  • CineStar TV 2 filmski je kanal koji predstavlja samo odabrane filmove i serije za one koji žele još više.
  • CineStar TV Action&Thriller je eksplozivan i neustrašiv filmski kanal skrojen po mjeri ljubitelja akcije i inteligentne zabave
  • Zastrašujuće dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy je jedinstven na tržištu, a objedinjuje žanrove misterije, fantazije, avanture; prikazuje filmove katastrofe, strave i užasa, filmove sa superherojima i stvorenjima od kojih se ledi krv u žilama, znanstveno fantastične filmove te odabrane animirane naslove.
  • CineStar TV Comedy&Family je filmski kanal koji oduševljava bogatom i raznovrsnom ponudom zabavnih filmova i serija za cijelu obitelj.
  • Za beskompromisne filmofile tu su CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali koji omogućuju premium doživljaj gledanja televizije. CineStar TV Premiere kanali dostupni su u visokoj rezoluciji (HD).

KAKO NAS GLEDATI?

CineStar TV Channels su dostupni korisnicima kabelskih, IPTV i satelitskih platformi u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanali nalaze se u dodatnim paketima operatora, te u samostalnoj prodaji operatora. Kako bi saznali pakete i opcije samostalne prodaje koje nude operatori, kontaktirajte svog operatora, dok popis operatora koji u svojoj ponudi imaju CineStar TV Premiere filmske kanale možete vidjeti ovdje. Ukoliko nam želite postaviti pitanje, kliknite ovdje. Odgovorit ćemo na Vaš upit u najkraćem mogućem roku. Odaberite svog operatora i paket koji vam najviše odgovara. Pokrenite svoj ultimativni svijet filmske zabave!