12 GODINA ROPSTVA OTVORIO 10. OSCAR REVIJU

Oscar revija traje od 30. siječnja do 9. veljače u svim CineStar kinima u kojima gledatelje očekuje 14 vrhunskih filmova; premijerni naslovi 12 GODINA ROPSTVA (nominiran za čak 9 Oscara), KOLOVOZ U OKRUGU OSAGE (s Meryl Streep nominarom za glavnu i Juliom Roberts nominiranom za sporednu žensku ulogu) te novi hit braće Cohen U GLAVI LLEWYNA DAVISA koji će se za Zlatni kipić boriti u dvije kategorije. Ukoliko ste ih slučajno propustili, na Oscar reviji možete pogledati i remek djelo Alfonsa Cuaróna s 10 nominacija GRAVITACIJA, Vuka s Wall Streeta, fantastičnu avanturu Hobit: Smaugova pustoš, Kradljivicu knjiga, Američke varalice, Kapetana Philipsa, Jasmine French, Kako je spašen g. Banks, Philomenu, znastveno-fantasičnu dramu Ona te crtić Snježno kraljevstvo.

Dvorana

Za sve istinske filmoljupce CineStar je pripremio i poseban paket od 6 ulaznica po promotivnoj cijeni od 180 kuna koji uključuje i kod za glasovanje s kojim, ukoliko pogodite najviše točnih dobitnika Oscara, možete osvojiti 10 kinoulaznica, wellness paket, večeru za dvoje i poziv na svečanu premijeru filma 300: Uspon carstva 3D IMAX koja će se početkom ožujka održati u IMAX dvorani CineStara Arena Zagreb.

Uz najbolje filmove nezaobilazne su i najbolje kokice, koje možete pronaći u specijalnom Oscar meniju koji uključuje srednje kokice, bezalkoholno piće od 0,5 l i Oscar DVD na poklon za samo 29, 90 kn.

Medijski partneri 10. Oscar revije su: RTL televizija, 24sata, Antena Zag-reb te CineStar TV Premiere kanali na kojima vas očekuje pregršt dodatnih informacija i intervjua iz filmova ovogodišnje Oscara revije. Na CineStar TV Premiere 1 ne propustite pogledati i neke od najboljih dosadašnjih dobitnika Zlatnog kipića svaku večer u 20 sati

 Ivan Saric i Korana Gvozdic u dvorani Martina Felja Oscar kolaci2 Alfi Kabiljo i Aleksandar Kostadinov Andreja Cupor Goran Fistanic2 Hrvoje Salkovic