PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER I TEASER PLAKAT FILMA “BRZI I ŽESTOKI 8”

Na krilima filma Brzi i žestoki 7 iz 2015. godine, jednog od najbržih filmova koji je dosegao milijardu dolara na svjetskom box-officeu i šestog najvećeg naslova svih vremena, dolazi novo poglavlje najpopularnijeg serijala: Brzi i žestoki 8.

 

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj.

 

Vin Diesel se vraća i u ovom nastavku zajedno s Dwayneom Johnsonom, Jasonom Stathamom, Michelle Rodriguez, Tyreseom Gibsonom, Chrisom “Ludacris” Bridgesom, Nathalie Emmanuel, Elsom Pataky i Kurtom Russellom. Zajedno s Charlize Theron, u novom nastavku će im se pridružiti Scott Eastwood i dobitnica nagrade Oscar® Helen Mirren. Redatelj filma je F. Gary Gray (Straight Outta Compton), a producenti su Neal H. Moritz, Michael Fottrell i Diesel.

 

Film Brzi i žestoki 8, u distribuciji Blitza, u kina stiže u travnju 2017. godine.