2015. STIŽE U KINA POBJEŠNJELI MAX: DIVLJA CESTA

2015. STIŽE U KINA POBJEŠNJELI MAX: DIVLJA CESTA

mad max key art

George Miller, režiser, koproducent i koscenarist legendarne MAD MAX tri­logije, vratio se radu na svoj omiljenoj filmskoj priči pa ćemo 2015. godine na velikim platnima napokon moći uživati u novom nastavku ove legendar­ne postapokaliptične sage koja je proslavila i Mela Gibsona.

Dok je autorska postava stara, glumačka je u potpunosti osvježena pa će­mo u filmu POBJEŠNJELI MAX: DIVLJA CESTA u naslovnoj ulozi gledati Toma Hardyja uz kojeg se pojavljuju i Charlize Theron, Rosie Huntin­gton– Whiteley, Nicholas Hout te Zoë Kravitz.

Radnja filma ponovno je smještena u surovu budućnost, u prepoznatljiv pu­stinjski okoliš u kojem se šačica  ljudi bori za preživljavanje. Među njima se ističu šutljivi Max Rockatansky (Tom Hardy) i hrabra Furiosa (Charlize The­ron)…

Studio Warner Bros. upravo je predstavio prvi teaser plakat, a osim njega donosimo i sve trenutno dostupne fotografije scena iz filma koje potvrđuju da je Miller ostao vjeran svojoj prepoznatljivoj ikonografiji na radost brojnih starih fanova.

POBJEŠNJELI MAX: DIVLJA CESTA dolazi u kina na proljeće 2015. godine u distribuciji Blitz film i video distribucije.