SPEKTAKULARNA LISTA BLOCKBUSTERA NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA U RUJNU

I dok polako kreće priprema za jesen, CineStar TV kanali odlučili su ljetnu filmsku euforiju preliti i u rujan. Neke od najiščekivanijih kino hitova gledatelji će i ovog mjeseca moći pogledati na svojim malim ekranima. Prvi vikend u mjesecu, točnije u subotu, 3. rujna u 20:00 na rasporedu je komedija Pas (Dog) čiji je koredatelj i glavni glumac Channing Tatum u ulozi bivšeg vojnog rendžera Brigssa. Iako spareni mimo svoje volje, Brigss i Lulu, simpatični belgijski ovčar, putuju diljem pacifičke obale, sa samo jednim ciljem – stići na vrijeme na sprovod svojeg najboljeg prijatelja.

 

 

U nedjelju, 4. rujna od 18:15 najmlađi će uživati u animiranom sinkroniziranom filmu Kućni ljubimci na tajnom zadatku (Pets United), autora filma Konferencija životinja. Tom prilikom upoznati će Rogera – psa lutalicu koji brine o napuštenim životinjama tako što krade hranu od bogatih i pomaže siromašnima. Dok čini ova dobra djela, Roger upoznaje i Belle, razmaženu i bogatu mačku, a neprilike ih natjeraju da unatoč svojim različitostima jedno drugome postanu najveći oslonac. U subotu, 10. rujna s početkom u 20:00 na rasporedu je film Plaćenik (The Contractor) koji prati marinca Jamesa Harpera (Chris Pine) koji se, nakon što ga nečasno otpuste iz marinaca, pridružuje paravojnoj organizaciji kako bi mogao uzdržavati svoju obitelj. Tijekom tajne misiju u Berlinu napuštaju ga oni kojima je najviše vjerovao te je osuđen na borbu za vlastiti život.

 

 

Već sljedeće subote, 17.rujna u 20:45 gledatelje očekuje nova TV premijera, film Moonfall, znanstveno-fantastični spektakl  Rolanda Emmericha, redatelja ultimativnih blockbustera poput Dan poslije sutra, Dan nezavisnosti i 2012.

 

 

24. rujna u 20:40 za ekran će nas prikovati napeti triler Sat očaja (The Desperate Hour) u kojem glavnu ulogu ima Naomi Watts, nominirana za nagradu Oscar. Drugu polovinu rujna obilježit će posljednja, sedma sezona popularne kriminalističke serije Bosch koja je oduševila kritiku i publiku i ocijenila ju visokom 8.5 ocjenom na IMDB-u i s čak 97% na Rotten Tomatoes.

 

 

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite naše Facebook i Instagram profile i YouTube kanal.