Neograničena zabava uz sedam filmskih CineStar TV kanala i CineStar Premiere+ pretplatnu videoteku

Donosimo sveobuhvatno kinematografsko iskustvo u vaše domove!

 

CineStar TV kanali pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje milijune ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj u tehnologiji visoke rezolucije i širokog formata slike s 5.1 Surround zvukom.  Vjerujemo u pružanje najboljeg TV iskustva našim korisnicima i zato nudimo najbolju zabavu koju donosi vrhunska filmska industrija, nagrađivani i neustrašivi pripovjedači, sjajni i dugoočekivani blockbusteri, bezvremenske serije, dokumentarni filmovi, kao i ekskluzivni behind-the-scene sadržaj.

Kroz naših sedam jedinstvenih filmskih TV kanala, od kojih su dva premium i pet basic kanala, ljubiteljima sedme umjetnosti nudimo i uslugu pretplatne videoteke CineStar Premiere+, koja nudi najveći izbor serija i filmova za sve dobne skupine.

Mi vjerujemo u snagu svake ispričane priče i način na koji svaka od njih utječe na nas i ljude oko nas: otvara nam oči, širi vidike i mijenja perspektive.

Naša vizija je: Najbolji filmovi – Uvijek dostupni.

 

 

 

CINESTAR TV 1

NAJGLEDANIJI FILMSKI KANAL S 5 ZVJEZDICA

Prvi i najgledaniji kanal u CineStar TV portfoliju. Savršen domaćin za dinamičnu, bogatu i odvažnu zabavu. Predvodi u vrhunskoj selekciji hollywoodskih i europskih produkcija, pružajući dinamičan i raznovrstan program. CINESTAR TV 1 je mjesto na kojem se nalaze najpopularniji filmovi i serije svih vremena. Više od 12 godina nudi najbolju filmsku zabavu, i uvijek će biti kanal koji privlači najširu publiku. Široki spektar sadržaja, od srcedrapajućih romansi, snažnih povijesnih priča te kultnih epskih ostvarenja – prvi je odabir za cijelu obitelj.

 

CINESTAR TV 2

NAJBOLJI FILMOVI I SERIJE NA JEDNOM MJESTU

Filmski kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj publici te prilagođen obiteljskoj atmosferi. CINESTAR TV 2 pruža fascinantan raspon kvalitetnih drama, urnebesnih komedija, uzbudljive akcije, nominiranih i nagrađivanih filmova, bezvremenskih klasika i pomno odabranih TV serija i sitcoma – za svakog ponešto.

 

CINESTAR TV ACTION & THRILLER

UPALI ZA AKCIJU!

Ovdje je adrenalin na najvišoj točki, kazaljka je u crvenom i puls na 200. Nesvakidašnji filmski kanal posvećen zavjerama i neizvjesnostima privlači širok spektar gledatelja. Od misterioznih ubojstava do noir klasika, gangsterskih saga i odvažnih spašavanja, sve do vrhunske pucačine i jurnjave skupih automobila – ushićenje koje podiže puls za kojim čeznu istinski fanovi.

Pravi vladari ovog kanala su: Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Mel Gibson, Steven Seagal, Liam Neeson, Keanu Reeves, Jet Li, Jackie Chan, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger i mnogi drugi.

 

CINESTAR TV FANTASY

OD SUPERHEROJA DO SUPERHORORA.

Ugasite svjetla i zaronite u drugu dimenziju.  Impresivno, opsesivno, izazovno i izravno – Dobrodošli u svijet fantazije, avanture, animacije, misterije i horora. Od bajkovitih animiranih filmova za najmlađe (i one koji se tako osjećaju) do kultnih horora. Ni noćne more, ni jeza koja im prolazi kroz tijelo, obožavatelje ovog žanra ne sprječavaju da iznova gledaju neke od najvećih hitova.

 

CINESTAR TV COMEDY & FAMILY

SMIJEH JE DRUGO IME OVOG KANALA

Comedy & Family donosi inspirativne, optimistične i nadahnjujuće priče. Podsjeća nas na one kratke ali značajne trenutke koje često previdimo u svakodnevnoj žurbi. Filmovi za opuštanje pronaći će put do svih generacija, što ovaj kanal čine glavnom destinacijom za sve one koji traže kako brzo i jednostavno popraviti raspoloženje.

Od najnovijih hollywoodskih naslova, nagrađivanih scenarija do hit sitcoma – savršena kombinacija žanrova po mjeri ljubitelja komedija. I jedna stvar im je zajednička: svaki će publiku rasplakati od smijeha.

 

CINESTAR TV PREMIERE 1 i CINESTAR TV PREMIERE 2

ULTIMATIVNO FILMSKO ISKUSTVO

– Najnoviji blockbusteri nedavno prikazani u kinima

– TV premijere svaki tjedan

– Glumci s A- liste

Premiere kanali su naši najprestižniji kanali koji nude premium sadržaj. Ovi kanali su postali sinonimi za ekskluzivne TV premijere najnovijih blockbustera. S više od 100 premijernih naslova godišnje, prikazuju nagrađivane filmove, bezvremenske klasike, biografije, popularne TV serije, nagrađivane dokumentarce, kao i filmske vijesti i ekskluzivne snimke iza kamere filma.

 

CINESTAR PREMIERE PLUS

PREMIUM SVOD USLUGA

– Najkvalitetnija ponuda video sadržaja u regiji

– Najveći izbor filmova i serija za sve dobne skupine

– Vrhunski filmski sadržaj, bez oglasa i prekida, dostupan na svim uređajima, 24/7

– Dostupan na hrvatskom, slovenskom, srpskom, makedonskom i albanskom jeziku

CineStar Premiere Plus je pretplatna video-on-demand (SVOD) usluga koja pretplatnicima omogućava odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najuspješnije hollywoodske hitove, najkomercijalnije naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije, kao i sinkronizirane animirane filmove za najmlađe.

 

CineStar TV kanale i Premium pretplatničku videoteku potražite kod svog operatora!