Akcijski tjedan s Plaćenicima na CineStar Tv-u!

Akcijski tjedan s Plaćenicima na CineStar Tv-u!

Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Antonio Banderas,  Jet Li, Mel Gibson i Jason Statham su plaćenici, a ovo je njihov tjedan na CineStar TVu! U susret filmu Plaćenici 3 u CineStar kinima, CineStar TV od 04. Do 10. kolovoza svim fanovima donosi najveće hitove zvijezda Plaćenika na CineStar TV-u!

http://youtu.be/VQW0nmkfN20

04.08. ŠESTI DAN

sixth day (2)

Pilot helikoptera Adam Gibson (Arnold Schwarzeneggar) slučajno sazna da je kloniran. Adam proživljava ozbiljnu krizu identiteta. On je ilegalno kloniran u korporaciji koja ne radi potpuno u skladu sa zakonima, a sada je postao meta tim istim ljudima koji ga žele ubiti kako bi prikrili dokaze o kloniranju. Nasilno odvojen od svoje obitelji i suočen sa šokantnom, savršenom kopijom sebe samoga, Adam kreće u osobni obračun kako bi vratio svoj život i spasio svijet od ilegalnih postupaka kloniranja

 

05.08. JILL RIPS

jill ripps key art

Motiv: osveta Cilj: istrebljenje. Svakog tko mu stane na put. Murray Wilson bivši je boksač i policajac iz San Franciska. Sad radi kao utjerivač dugova. Okrutna smrt njegova brata Malcolma, osobe povezane s moćnim svijetom politike i biznisa, zauvijek mijenja Wilsonov život. Odlučan da pronađe Malcolmovog ubojicu, Wilson se polako uvlači u opasan svijet poslovnih spletki, političkih sukoba i elitnog seksa. Javni mediji i policija tvrde da je obojica prostituka, no Wilson ne vjeruje u tu teoriju. On sumnjači za zločin korupiranoga gradskog biznismena Jima Conwaya. Njegova opsjednutost potjerom za ubojicom pretvara se u nekontroliranu maniju kada započinje serija novih, sličnih umorstava i policija nađe nekoliko muškaraca ubijenih na potpuno isti način kao i Wilsonov brat. Wilson potpuno gubi sabranost i kreće u osvetilački pohod, posve sam, ne birajući sredstva niti mareći za žrtve koje mu se nađu na putu.

 

06.08. TAJNA PODMORNICE K-19

k-19-the-widowmaker KEY ART

Godine 1961. dvije svjetske supersile SAD i SSSR vode sve žešću utrku u naoružanju. SAD raspolažu i nuklearnim podmornicama u čijem su dometu Moskva i Lenjingrad. Kako bi uspostavio ravnotežu, sovjetski vojno-politički vrh ubrzano priprema porinuće vlastite nuklearne podmornice nazvane K-19. Plovilo u tehničkom smislu još uvijek nije spremno na što nadležne upozorava zapovjednik podmornice, kapetan Mihail Polenin (L. Neeson). Zanemarivši njegova upozorenja, vojni vrh na čelu s maršalom Zelencovim (J. Ackland) postavlja novog zapovjednika podmornice Alekseja Vostrikova (H. Ford) dodijelivši mu Polenina za zamjenika. Premda se u početku čini da je Polenin pretjerao s upozorenjima, problemi s reaktorom dovedu posadu u situaciju da o njihovoj sposobnosti ovisi svjetski mir.

 

07.08. ECKS PROTIV SEVERA

ECK VS SEVER KEY ART

Bivša specijalna agentica Sever (L. Liu) otme sina moćnog i bogatog Roberta Ganta (G. Henry), naizgled kako bi mu se osvetila jer ga krivi za smrt vlastitog djeteta.Međutim, Gant zapravo koristi svog sina kako bi u njemu prokrijumčario minijaturno ubojito oružje koje se može neprimjetno ubrizgati u čovjeka i kasnije aktivirati. FBI-ev operativac Martin (M. Sandoval) koji već duže vrijeme pokušava uhvatiti Ganta ponovno aktivira svog bivšeg agenta Ecksa (A. Banderas) koji je službu napustio nakon smrti žene u eksploziji od čega se nikada nije oporavio.Ecks tada dozna da je njegova žena još živa i udana upravo za Ganta, ali prije konačnog obračuna s Gantovim ljudima mora shvatiti na čijoj je strani Sever…

 

08.08. ZMAJEV POLJUBAC

Kiss dragon key art

Najbolji kineski tajni agent Liu Jian odlazi na zadatak u Pariz. Njegova je misija obavijena velom tajne, ali spletom okolnosti dolazi do šokantnog otkrića: špijunaže i korupcije na najvišim položajima u francuskoj vladi. Polako počinje slagati mozaik zločina kojima je bio svjedok, ali zločinačka mu je organizacija na tragu i počinje njegov bijeg i borba za preživljavanje. Mora se udružiti s privlačnom prostitutkom kako bi spasio sebe, nju i njenu kćer koja je oteta i zbog koje se ona i počela prostituirati. Ona u pomaganju Liu vidi ponovni povratak u život…

 

09.08. BILI SMO VOJNICI

We-Were-Soldiers-1

U nedjelju, 14. studenog 1965. godine, u 10 sati i 48 minuta, pukovnik Hal Moore i njegov odred spustili su se u dolinu Ia Drang, mjesto koje je u Vijetnamu poznato pod imenom “Dolina smrti”. Na bojnom su polju on i njegov odred od približno 400 ljudi bili u potpunom okruženju oko 2000 sjeverno-vijetnamskih vojnika pod vodstvom pukovnika Ahna. Mooreov je odred bio Prvi bataljun 7. konjičke divizije – iste one koju je predvodio general George Custer stotinjak godina ranije u borbi protiv indijanaca – a kao i u Custerovu slučaju, ironija je nastavljena: umjesto pojačanja, našli su se u okruženju znatno nadmoćnijeg neprijatelja.

 

10.08. REVOLVER

revolver key art

Nakon odsluženja sedmogodišnje zatvorske kazne, tijekom koje je od dvojice nepoznatih zatvorenika u susjednim samicama naučio sve tajne šaha i vještih prijevara, kockar Jake Green (J. Statham) izlazi na slobodu. Budući da je iza rešetaka dospio zaslugom moćnog i ekscentričnog gangstera Dorothyja Mache (R. Liotta), Jake s njim odluči podmiriti račune. Nakon što za kockarskim stolom Machi uzme novac i javno ga ponizi, Jake zaključi da se gangsteru dovoljno osvetio. Macha nije tip čovjeka spreman oprostiti vlastito poniženje, te on za Jakeom i njegovim bratom Billyjem (A. Howard), samohranim ocem djevojčice Rachel (E. Binysh), pošalje plaćenog ubojicu Sortera (M. Strong) i svog čovjeka Frencha Paula (T. Maynard). Kad Sorter prvi put pokuša ubiti Jakea, kockaru u pomoć priskoče zagonetni Avi (A. Benjamin) i njegov korpulentni ortak Zach (V. Pastore). A kad od liječnika dozna da ga je Macha otrovao i da mu preostaje svega tri dana života, Jake na nagovor Avija i Zacha, koji mu obećaju izlječenje, pristane pridružiti im se u utjerivanju dugova. Ne sluti da će ga to uvaliti u grdne nevolje, te da će se osim s Machom i njegovim ljudima sukobiti i s kineskim mafijašem Samom Goldom i njegovom partnericom Lily Walker (F. Annis). Ipak, sve možda i nije onakvo kakvim se čini….