AKO STE VOLJELI BILJEŽNICU, OBOŽAVAT ĆETE NAJDUŽE PUTOVANJE

Najpoznatiji pisac ljubavnih romana na svijetu, Nicholas Sparks, koji se već godinama može pohvaliti s preko 20 milijuna vjernih fanova, svakom novom ekranizacijom svojih prekrasnih priča sve više osvaja srca i filmske publike. Nakon hitova kao što su Bilježnica, Sve što želim to si ti i Poruka u boci, ovoga travnja na velikim ćemo platnima gledati NAJDUŽE PUTOVA­NJE koje se bavi izazovima, ali i nagradama bezuvjetne ljubavi.

U NAJDUŽEM PUTOVANJU upoznat ćemo Lukea (Scott Eastwood), biv­šeg prvaka u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bav­ljenju ovim opasnim sportom, i Sophiu (Britt Robertson), studenticu koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom (Alan Alda) i njego­vim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima.

NAJDUŽE PUTOVANJE isprepliće dvije priče razdvojene vremenom, ali spojene sudbinom. U režiji Georgea Tillmana film stiže u kina 23. travnja, a prvi trailer možete pogledati klikom na link:

https://youtu.be/BEJm-McRgYQ