ANGELINA JOLIE I BRAD PITT NAJAVILI ZAJEDNIČKI FILM

ANGELINA JOLIE I BRAD PITT NAJAVILI ZAJEDNIČKI FILM

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Universal Pictures objavio je da je BY THE SEA sljedeći redateljski pro­jekt Angeline Jolie za koji će lijepa glumica napisati i scenarij te u ko­jem će glumiti zajedno sa svojim suprugom Bradom Pittom. Bračni par također će i producirati ovu dramu.

Angelina Jolie trenutno završava  UNBROKEN svoj drugi film kojeg re­žisira i producira, ekranizaciju životne priče Louisa Zamperinija snimljenu prema bestselleru Laure Hillenbrand, a koji će se u hrvatskim kinima po­javiti ovog Božića u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Svoj režiserski debut Jolie je imala sa filmom U zemlji krvi i meda koji je zaradio i nominaciju za Zlatni globus.

?????????????????????????????????

Povodom najave svog novog filma Angelina je izjavila: Jako sam sretna što nastavljam raditi s Donnom Langley i cijelim Universal timom, čim završim s UNBROKENOM počinjem raditi na BY THE SEA. Oni su stvorili sasvim poseb­no mjesto za sve koji žele ispričati neku priču i radujem se daljnjem dijelje­nju strasti i podršci koju su mi pružili kao filmskom autoru.

Film BY THE SEA prikazivat će se u hrvatskim kinima u distribuciji Blitz film i video distribucije