ANNABELLE 3 – OBJAVLJEN JE NOVI TRAILER KULTNOG NADNARAVNOG HORORA!

Nakon horor hita PRIZIVANJA (The Conjuring) i dva filma o opsjednutoj lutki ANNABELLE, snimljenih prema zapisima najpoznatijih svjetskih demonologa Eda i Lorraine, ovog proljeća u kina dolazi treći nastavak ANNABELLE serijala. 

 

ANNABELLE ovog puta režira Gary Dauberman, scenarist Annabelle franšize, te horor hitova IT i Časna (The Nun), dok su producenti filma Peter Safran, poznat po kino hitu Aquaman te čovjek koji je producirao sve filmove franšize i tvorac je svijeta Prizivanja, James Wan.

 

U novom su nastavku demonolozi Ed i Lorraine Warren odlučni u tome da spriječe još jednu katastrofu. Dovode opsjednutu lutku Annabelle u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući svećenika na da je blagoslovi.  Ali jedne ne svete večeri, Annabelle uspije probuditi zle duhove u sobi kojima meta postaju Warrenova desetogodišnja kćer, Judy i njezini prijatelji. Demonska lutka još jednom će krenuti zaposjedati svoje žrtve.

 

U glavnim su ulogama McKenna Grace kao Judy, Madison Iseman kao njezina dadilja, Mary Ellen i Katie Sarife kao uznemirena prijateljica Daniela. Patrick Wilson i Vera Farmiga reprizirat će svoje uloge kao Ed i Lorraine Warren.

 

Annabelle 3, u distribuciji Blitza, u kinima pogledajte pretpremijerno od 26. lipnja u najprestižnijim IMAX® i 4DX® formatima.
Ulaznice će u prodaji biti već od 7. lipnja na blagajnama kina ili online.