ANNABELLE STIGLA U HRVATSKU – ZLOKOBNA LUTKA OPSJELA STANOVNIKE ZAGREBA!

Vjerna replika lutke „oživjela je“ i terorizirala stanovnike zahvaljujući Marini Mamić, poznatoj make-up umjetnici. S lutkom su se stanovnici imali prilike susresti i u sitnim noćnim satima, a koliko su svi bili oduševljeni lutkom i dolaskom novog nastavka serijala, pogledajte na fotografijama.

 

Nakon horor hita PRIZIVANJA (The Conjuring) i dva filma o opsjednutoj lutki ANNABELLE, snimljenih prema zapisima najpoznatijih svjetskih demonologa Eda i Lorraine, ovog lipnja u kina dolazi treći nastavak ANNABELLE serijala. Annabelle je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih istinitih slučajeva paranormalnih stručnjaka Warren, a trenutno se čuva u staklenom izlogu u muzeju, u Connecticutu, sa znakom upozorenja: “Ne diraj!“, gdje ju jedino vidi svećenik koji je dolazi blagosloviti dvaput mjesečno.

 

ANNABELLE ovog puta režira Gary Dauberman, scenarist Annabelle franšize, te horor hitova ONO (IT) i Časna (The Nun), dok su producenti filma Peter Safran, poznat po kino hitu Aquaman te čovjek koji je producirao sve filmove franšize i tvorac je svijeta Prizivanja, James Wan.

 

U novom su nastavku demonolozi Ed i Lorraine Warren odlučni u tome da spriječe još jednu katastrofu. Dovode opsjednutu lutku Annabelle u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući svećenika na da je blagoslovi.  Ali jedne ne svete večeri, Annabelle uspije probuditi zle duhove u sobi kojima meta postaju Warrenova desetogodišnja kćer, Judy i njezini prijatelji. Demonska lutka još jednom će krenuti zaposjedati svoje žrtve.

 

Annabelle 3, u distribuciji Blitza, u kinima pogledajte pretpremijerno od 26. lipnja u najprestižnijim IMAX® i 4DX® formatima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili online.