Bitka za čovječanstvo počinje – Svi su vrijedni spašavanja!

Treći film u franšizi, Trilogija Različita: Odana, temelji se na zadnjoj knjizi Veronice Roth koju će slijediti novi nastavak Trilogija Različita u lipnju iduće godine. Prva dva nastavka Trilogije Različita zaradili su preko 550 milijuna dolara na svjetskom box officu. 

Prvi dio velikog finala otvara svijet Različitih, otkrivajući da su frakcije u Chicagu bile dio eksperimenta s različitošću kao uspješnim rezultatom eksperimenta. Novi trailer zadire dublje u distopijski ZF svijet iza zidova Chicaga. Uz trailer, nedavno su objavljeni posteri  koji upućuju koliko je koji od likova genetski „čist“. Tris Prior (Shailene Woodley) je  100 posto genetski „neoštećena“, dok su  Four (Theo James), Peter (Miles Teller), Caleb (Ansel Elgort), i Christina (Zoë Kravitz) genetski oštećeni. Voditelj ustanove izvan Chicaga traži genetsku čistoću te predstavlja prijetnju svima koji to nisu. No, Tris vodi premisa da su svi vrijedni spašavanja.

https://youtu.be/Gvq6cMtT5nA

Treći nastavak blokbusterske franšize  ponovno je okupio zavidna glumačka imena sa Shailene Woodley, Theom Jamesom, dobitnicom nagrade Oscar Octaviom Spencer i nominiranom za nagradu Oscar Naomi Watts u glavnim ulogama. Glumac Jeff Daniels također se pridružuje glumačkoj ekipi u trećem i četvrtom filmu u franšizi zajedno s Rayjem Stevensonom, Zoë Kravitz, Milesom Tellerom, Anselom Elgortom, Maggie Q, Keiynanom Lonsdaleom i Jonnyjem Westonom, kao i Mekhi Phifer i Danielom Daeom Kimom. Novi članovi su Nadia Hilker i Bill Skarsgård.

Film u distribuciji Blitz film i video možete pogledati od 10.3. u CineStaru i ostalim kinima.