BLACKHAT film koji je predvidio današnje hakerske napade

Dok se mediji intenzivno bave hakerskim upadima u mobitele poznatih te računala velikih filmskih studija i korporacija, genijalni redatelj Michael Mann (četiri puta nominiran za nagradu Oscar) upravo ovih dana završava posljednje pripreme za predstavljanje svojeg novog filma BLACKHAT koji dolazi u kina za manje od mjesec dana.

Predvidjevši prvi jednu od najvećih globalnih opasnosti modernog doba, on je snimio akcijski triler koji nosi ime poznatog informatičkog termina, a koji se bavi ranjivošću cijelog cyber sustava s kojim svakodnevno živimo. Jer napadnuti možemo biti bilo kada i bilo gdje, dovoljno je da se spojimo on-line

I dok su nedavni hakerski napadi samo uvod u prave provale koje će tek uslijediti narednih godina, BLACKHAT donosi priču o ozbiljnoj virtualnoj prijetnji koja je ujedinila Amerikance i Kineze. Kako bi je zaustavili, oni će morati angažirati bivšeg studenta MIT-ja osuđenog na 15-godišnju zatvor­sku kaznu zbog hakiranja (Chris Hemsworth) koji je jedini sposoban de­kodirati programe i zaustaviti  kriminalca novoga doba prije nego što posta­ne prvi cyber terorist. 

U filmu BLACKHAT u ostalim su ulogama Viola Davis i Wei Tang.

Saznajte više u traileru kojeg ekskluzivno predstavljamo:

http://youtu.be/Ngvrw6JkFJA