BLOCKBUSTER TV PREMIJERE U PROSINCU NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

CineStar TV Channels, grupacija sedam televizijskih kanala, predstavljaju programsku shemu u prosincu za svoje premijerne kanale CineStar TV Premiere 1 i 2.  Očekuju vas najveći filmski hitovi koji su prikazivani u kinima početkom ove godine – Bitka za Midway, 1917, Gospoda, Skriveni život, 21 most i Mutne vode.

 

U prosincu i siječnju, gledatelji će moći uživati u blockbuster filmskim hitovima na CineStar TV Premiere 1 i 2 kanalima iz udobnosti vlastitog doma. Bitka za Midway, 1917, Gospoda, Skriveni život, 21 most i Mutne vode naslovi su koji su pokupili odlične kritike i nagrada od strane struke i javnosti, a sada će okupiti i najoštriju kritiku – gledatelje pred malim ekranima.

 

„Bitka za Midway“ epska je ratna drama ekranizacije stvarnog događaja – istoimene Bitke za Midway. Ona je započela 4. lipnja 1942. godine te je bila odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata. Tijekom četverodnevne borbe u zraku i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspjela je uništiti četiri japanska nosača aviona i izgubiti samo jedan svoj. Japanska mornarica do tada bila je nepobjediva. Spektakl  s neviđenim akcijskim scenama upotpunjuje nevjerojatno jaka glumačka postava: Luke Evans, Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Ed Skrein, Patrick Wilson, Nick Jonas, Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Tadanobu Asano, Keean Johnson, Luke Kleintank, Jun Kunimura i Etsushi Toyokawa. Ne propustite ovaj ratni spektakl iz palice redatelja Dana nezavisnosti, Patriota, Godzille i Dana poslije sutra – Rolanda Emmericha koji je već počeo s prikazivanjem na CineStar TV Premiere 1 i 2 kanalu.

 

 

Redatelj Sam Mendes, ovjenčan nagradom Oscar®, koji potpisuje kultne filmove Skyfall, Spectre i American Beauty, u ratnoj drami „1917“ donosi svoj jedinstveni pogled na zbivanja u Prvom svjetskom ratu. TV premijeru ovog spektakla možete pogledati 5. prosinca u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Film pripovijeda o dvojici mladih britanskih vojnika u jeku rata, časniku Schofieldu (George MacKay) i časniku Blakeu (Dean-Charles Chapman) koji su dobili naizgled nemoguć zadatak. Utrkujući se s vremenom moraju prijeći neprijateljski teritorij kako bi predali poruku koja bi mogla spasiti 1.600 njihovih suboraca među kojima je i Blakeov brat. Ne uspiju li se probiti na vrijeme do njih, Nijemci će ih eliminirati. Ishod misije je neizvjestan, rizici su golemi.

 

 

Redatelj i scenarist Guy Ritchie, koji je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat u filmovima Sherlock Holmes, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške i Zdrpi i briši, donosi sofisticiranu akcijsku komediju s fenomenalnom glumačkom postavom – Gospoda. Priča prati američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi prodati svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenut će lavinu spletki, zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u nadi kako će mu uspjeti preoteti njegov teritorij. TV premijeru ove hvaljene akcije s izvanrednom glumačkom postavom moći ćete pogledati 12. prosinca na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Glumačku ekipu predvodi Matthew McConaughey, a ostatak glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

 

 

Pretposljednji film prerano preminulog Chadwicka Bosemana je 21 most, a svidjet će se ljubiteljima klasičnih kriminalističkih priča. 21 most referira se na broj mostova kojima je okružena četvrt Manhattan i koji na jednu večer bivaju zatvoreni kako bi policijske snage uspjele uhvatiti i uhititi dva kriminalca (Taylor Kitch, Stephen James) koji su opljačkali preko 30 kilograma kokaina. Istragu i potragu za kriminalcima vodi mladi detektic Andre Davis (Boseman), koji je poziv naslijedio od svojega oca policajca, preminulom dok je Davis bio još dijete. Napeta radnja otkriva kako nijedna strana u ovoj priči nije čistih ruku, a Davis nastoji riješiti čim prije ovu potjeru uz svoju partnericu koju glumi odlična Sienna Miller. Napet i nepredvidljiv, 21 most otkriva i glumačku snagu Bosemana kojega smo prerano izgubili zbog karcinoma. TV premijeru filma pogledajte 9. siječnja u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 

Ako vam nije dosta istinitih priči, obradovat će vas i drama Mutne vode s Markom Ruffalom kao odvjetnikom Robertom Bilottom u glavnoj ulozi. Robert Bilott ugledni je korporacijski odvjetnik koji je čitavu svoju karijeru posvetio zastupanju velikih tvrtki kemijske industrije. Jednog mu dana u ured dolazi čovjek tvrdeći da je čitav jedan grad zagađen kemijskim nusproduktima koji pogubno djeluju na životinje i ljude. Robert odlazi u maleni grad istražiti situaciju i shvaća posljedice koje kemijska industrija ostavlja na ljude i okoliš, kao i činjenicu da su sva izvješća kemijskih kompanija, njegovih dotadašnjih klijenata, lažirana. Robert iz pozicije insajdera, podiže tužbu protiv jedne od najvećih američkih kompanija kako bi dokazao da su zatajili informacije o trovanju pitke vode već 40 godina. Kako bi otkrio tajne moćnika, Robert kreće u pravnu bitku za spas ljudi i okoliša, te sam protiv svih pokušava dokazati istinu. Ako ste gledali „Erin Brockovich“ možete predvidjeti o kakvoj borbi se radi u Mutnim vodama. Film je inspiriran člankom iz New York Timesa, a kompletna borba za dobivanje pravde trajala je više od 15 godina, a neki aspekti događaju se i danas. Odličan Mark Ruffalo prenijet će vam ogorčenost moćnicima i tugu za životima malih ljudi, kao i zahtjev za odgovornosti velikih korporacija. Ne propustite ovu TV premijeru. 2. siječnja u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 

O svim TV premijerama i rasporedu prikazivanja informirajte se na službenim CineStar TV Channels stranicama: www.cinestartvchannels.hr.