Brad Pitt – glumac koji je svoju karijeru započeo u Jugoslaviji!

killing_them_softly_1920x1280

Brad Pitt, James Gandolfini, Richard Jenkins, Ray Liotta – odlična glumačka postava filma ‘Ubij ih nježno‘  garantira maksimalnu zabavu u subotu, 05.04. u 20:00 sati na CineStar TV Premiere kanalu!

Film ‘Ubij ih nježno’ je nastao prema romanu Georgea V. Higginsa originalnog naslova ‘Cogan’s Trade’. Kriminalističku priču iz 1974. godine je za svoj scenarij prilagodio Andrew Dominik, australski filmaš koji je i redatelj ovog filma. Priča prati trojicu propalica koji opljačkaju kartašku igru pod zaštitom mafije. Tim činom izazovu urušavanje kriminalističke ekonomije. Brad Pitt glumi utjerivača koji je angažiran da pronađe pljačkaše i vrati red u poslovanje. Crnohumorni noir triler u režiji hvaljenog Andrewa Dominika, s iskusnom ‘mafijaškom’ postavom Brad Pittom, Richard Jenkinsom, James Gandolfinijem i Ray Liottom na male ekrane donosi profesionalne ubojice koji su doslovno prikazani kao ljudi s profesijom i stavom. Zanimljivo je kako je bivši turski ministar kulture film ‘Ubij ih nježno’ procijenio film toliko uvredljivim da je pred novinarima izjavio kako se dobna granica za film mora pomaknuti sa 13 godina na najmanje 18 ili, što bi bilo najbolje, zabraniti emitiranje uopće.

Za najpoznatijeg svjetskog glumca teško je pronaći nešto što već nije poznato. No zanimljivo je kako je Brad Pitt svoju karijeru započeo u filmu bio je u ‘The Dark Side of the Sun’ iz 1988 godine i to u bivšoj Jugoslavije!  Kako je film završio netom prije rata u regiji, veći dio snimaka filma je izgubljen, no nakon potrage duge pet godina, 1996. godine sve izgubljene snimke su pronađene i vraćene producentu Anđelu Aranđeloviću. Brad Pitt je utjelovio glavnu ulogu mladića iz Amerike koji je u potrazi za lijekom od rijetke kožne bolesti. Film se snimao sedam tjedana, a danas svjetski poznati glumac je za glavnu ulogu u filmu bio plaćen nevjerojatnih 1523 dolara po tjednu!

Ne propustite pogledati ovu subotu od 20:00 sati ‘Ubij ih nježno‘ i ‘mafijašku’ postavu koja će vas prikovati za male ekrane CineStar TV Premiere 1 kanala!