BRAD PITT NAJLJEPŠE IZNENAĐENJE FILMA IZGUBLJENI GRAD

IZGUBLJENI GRAD

 

VELIKA AVANTURA ZA VELIKO PLATNO

 

SA SANDROM BULLOCK, CHANNINGOM TATUMOM, DANIELOM RADCLIFFEOM I BRADOM PITTOM, KAO NAJVEĆIM IZNENAĐENJEM, U GLAVNIM ULOGAMA

 

 

Sinoć je u Los Angelesu održana premijera novog filma Izgubljeni grad s ekipom filma: Sandrom Bullock, Danielom Radcliffeom, Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison, Oscarom Nuñezom, Bowenom Yangom te redateljem Aaronom Neeom i producenticom Lizom Chasin.

 

Film je i prije prikazivanja u kinima izazvao veliko oduševljenje publike i novinara, a najveće oduševljenje uz Bullock i Tatuma je izazvala cameo uloga Brada Pitta.

 

Sandru Bullock dugo je privlačila ideja da snimi akcijsko-pustolovni film začinjen komedijom, poput klasičnih uzbudljivih avantura u kojima je uživala u kinima. Bullock je odlučila producirati film preko svoje producentske kuće Fortis Films. Kao što se i očekivalo, Oscarom nagrađena glumica ciljala je visoko.

 

„Znali smo da smo ambiciozni u onome što pokušavamo izvesti, ali smo također znali da to MORAMO izvesti. Središnji likovi su povučena autorica i maneken, a nitko od njih ne bi trebao biti u džungli ili čak vani u prirodi. Džungle jedu ljude poput njih. Trebali bi ostati u hermetički zatvorenoj zgradi s klima uređajem.” prisjeća se Bullock. Sandra se obratila svojoj prijateljici Lizi Chasin da joj pomogne u produkciji filma, a Seth Gordon, koji je došao na ideju za film, također je bio u ulozi producenta.

 

Prilikom odabira uloge, Bullock se obratila neočekivanom izvoru – svojoj dugogodišnjoj prijateljici i frizerki Janine Thompson – koja je predložila Brada Pitta. Bullock se nedavno pojavila u cameo ulozi za Pittov nadolazeći film Bullet Train, a Pitt je rado uzvratio uslugu. Uostalom, tko ne bi želio biti plaćenik koji citira bisere mudrosti Lao Tzua i Tao Te Chinga? Pitt je čak pomogao osmisliti Trainerov izgled. „Razmišljali smo o tome da Jack Trainer ima dugu, raspuštenu kosu, što je Brad smatrao sjajnom idejom”, kaže Thompson. „Brad je želio da lik bude poput Tibetanca,  istraživač, netko tko je proputovao cijeli svijet. Ali ne znate točno što je Jack postigao ili koga je spasio jer je na neki način plaćenik.”

 

Producenti su htjeli Izgubljenom gradu dati izgled kakav dolikuje mješavini spektakla i humora.

 

Uz već navedene Sandru Bullock, Channinga Tatuma i Daniela Radcliffea, glumačku postavu zaokružuju komični glumci Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang i najljepše iznenađenje –  Brad Pitt. 

 

Izgubljeni grad pogledajte već danas u svim kinima, u distribuciji Blitza, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.