BRAD PITT I NOVA 4K TEHNOLOGIJA ODUŠEVILI ZAGREPČANE

ODRŽANA PREMIJERA FILMA FURY U 4K

1231428 – FURY

U prepunoj dvorani 7 CineStara Novi Zagreb, u Avenue Mallu, sinoć je održana premijera filma Fury. Ovaj ratni spektakl s Brad Pittom u glavnoj ulozi snimljen je prema istinitoj priči, a prošli vikend već je osvojio svjetsku publiku. Film je na premijeru privukao brojne poznate, ali i novinare te ljubitelje najnovijih tehnologija budući da je vodeći kinoprikazivač u regiji, CineStar Cinemas, po prvi puta službeno predstavio 4K format koji prikazuje filmove brzinom 60 sličica u sekundi. Većina filmova u svijetu i dalje se snima klasičnom tehnologijom od 24 sličice u sekundi, no Peter Jackson je svojim Hobbitom prije nekoliko godina pokrenuo malu revoluciju snimivši ga brzinom od 48 sličica u sekundi (u tzv. HFR formatu). Predviđanja danas pokazuju da bi 4K trebao postati novi standard za sve filmove i to vrlo brzo.

Oduševljenje filmom Fury  i novom 4K tehnologijom nisu krili voditelj Dalibor Petko koji je na projekciju došao u pratnji Nives Čanović, kao ni glumac Rene Bitorajac koji se u CineStaru pojavio zajedno s glazbenim producentom Tomom In der Mühlenom, članom žirija popularnog TV showa. Među sinoćnjim uzvanicima moglo se vidjeti i Davora Meštrovića, Danijelu Trbović  te novopečeni celebrity par pisca Hrvoja Šalkovića i glumicu Anu Gruicu.

Fury je film karakterističnog realističnog potpisa Davida Ayera koji opisuje svu surovost posljednjih dana II. svjetskog rata.  Brada Pitta i Fury pogledajte pretpremijerno u IMAX dvorani CineStara Arena Zagreb već od danas, a uskoro i u 4DX formatu!