BRAD PITT U NOVOM TRAILERU FILMA IZGUBLJENI GRAD

Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage (Sandra Bullock) svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom koji se nalazi na koricama knjige Alanom (Channing Tatum), koji je svoj život posvetio utjelovljenju junaka „Dasha“.

 

Tijekom turneje na kojoj promovira svoju novu knjigu s Alanom, Lorettu otme ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) koji se nada da će ga ona dovesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj u stvarnom životu, a ne samo na koricama njezinih knjiga, Alan kreće u akciju spašavanja. Malo vjerojatni par, nalazi se u epskoj avanturi života u divljini džungle te će morat surađivati kako bi preživjeli i pronašli drevno blago prije nego se zauvijek izgubi.

 

Izgubljeni grad režirali su Adam Nee i Aaron Nee po scenariju Orena Uziel, Dane Fox, Adama i Arona Neea, prema priči Setha Gordona. Producenti su Liza Casin, Sandra Bullock i Seth Gordon, dok su ekskluzivni producenti JJ Hook, Dana Fox, Julia Gunn i Margareta Chernin.

 

U filmu se pojavljuju poznata glumačka imena koju predvode Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang, a najveće iznenađenje je Brad Pitt.

 

Izgubljeni grad u svim kinima pogledajte 2022. godine, u distribuciji Blitza.