Treća sezona britanske krimi serije “Broadchurch” uskoro na CineStar TV Action&Thriller kanalu

‘Broadchurch’, jedna od najpopularnijih krimi serija, emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka u večernjim terminima na CineStar TV Action&Thriller kanalu, s početkom od 19. travnja.

 

 

Britanci doista znaju napraviti napetu i jezgrovitu kriminalističku seriju, što je potvrdio i svjetski uspjeh hvaljene i nagrađivane serije Broadchurch, čija će 3. sezona krenuti u ponedjeljak, 19. travnja, u večernjem terminu na CineStar TV Action&Thriller kanalu.

 

Treća i posljednja sezona ove hvaljene britanske mini-serije smještena je tri godine nakon događaja u drugoj sezoni. Kroz osam epizoda pratimo slučaj seksualnog napada na lokalnu ženu na rođendanskoj proslavi prijatelja u fiktivnom, pitoresknom gradu Broadchurch u Dorsetu, Engleska. Zvijezde serije David Tennant, Olivia Colman i Jodie Whittaker vraćaju se svojim ulogama i u posljednjoj sezoni. Zanimljivo je kako je Broadchurch uspio okupiti glumce koji su itekako poznati onima koji aktivno prate britansku TV scenu. Sigurno će vam se svidjeti i dinamika između Davida Tennanta i Jodie Whittaker, koji su se već susreli prije na popularnom Doktoru Who.

 

Ova napeta i uzbudljiva detektivska serija vrlo je brzo došla na listu „must watch“ svih ljubitelja krimi žanra. Prva je sezona nominirana u čak sedam BAFTA kategorija, a od toga je Olivia Colman dobila nagradu za najbolju glumicu, David Bradley je nagrađen za najbolju sporednu ulogu, a Broadchurch je proglašen najboljom serijom. Popratno, Broadchurch je dobio nagradu i za najbolju glazbu.

 

Druga sezona snimljena je u najvećoj tajnosti, pa tako ni novinari nisu imali informacije sve do premijere prve epizode. Smještene sedam mjeseci nakon prve sezone, pratile su otvaranje starog slučaja Aleca Hardyja koji ga progoni već nekoliko godina, kao i suđenje za ubojstvo Daniela Latimera iz prve sezone serije.

 

Treća sezona oduševila je kritiku i publiku i ocijenila je visokom 8.3 ocjenom na IMDB-u i sa čak 98% na Rotten Tomatoes. Serija je postavila visoke standard za sve buduće policijske procedure, kombinirajući društveno osjetljive teme s neizvjesnim misterijima.

 

Mini-seriju Broadchurch pratite od 19. travnja na CineStar TV Action&Thriller kanalu u večernjem terminu.