BRZA rasprodaja ulaznica, ŽESTOKO obaranje rekorda!

Brzi i žestoki 7, posljednji film tragično preminulog Paula Walkera, u prvom je vikendu prikazivanja u hrvatskim kinima ostvario rezul­tat od 39 525 gledatelja čime je za više od 15 000 ulaznica premašen dosadašnji najbolji rezultat Brzi i žestoki franšize u nas, koji je držao pret­hodni nastavak sa 23 224 kinoulaznica prodanih u prvom vikendu. Pritom je, očekivano, oborio nekoliko rekorda. Najbolje je to otvaranje Brzi i žestoki franšize u nas, kao i najbolji rezultat koji su Vin Diesel, Dwayne ‘The Rock’ Johnson i Jason Statham ostvarili u prvom vi­kendu otvaranja svojih filmova u Hrvatskoj. Također, ovo je drugo naj­bolje otvaranje studija Universal u Hrvatskoj ikada, odmah nakon hita Pedeset nijansi sive!

 
Dok nabrijani automobili i spektakularne akcijske scene podižu adrenalin svim ljubiteljima brze i žestoke ekipe, nakratko ćemo vas povesti na Hollywood Boulevard na svjetsku premijeru filma, održanu 1. travnja, pre­punu brzih automobila i nevjerojatnih vratolomija. Ekskluzivne isječke sa premijere, kao i izjave glumaca Vina Diesela, Dwaynea Johnsona i Ja­sona Stathama pogledajte na poveznici niže.
 

 
Film Brzi i žestoki 7 pogledajte već danas u CineStaru i odabranim hrvatskim kinima u distribuciji Blitz film i video distribucije.