BRZI I ŽESTOKI 8 STIŽE U KINA!

Za tjedan dana u kina stiže nastavak omiljene franšize ljubitelja brzih automobila i lijepih žena BRZI I ŽESTOKI 8!

 

Nakon uspješnice nastavka Brzi i Žestoki 7 iz 2015.godine, jednog od filmova koji je u rekordnom roku ostvario globalni profit od milijardu dolara i koji je šesti po redu svjetski naslov u povijesti bilježenja uspjeha na kino blagajnama, dolazi najnovije poglavlje jednog od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena: Brzi i žestoki 8. Interes publike za nastavke sage Brzi i žestoki nikad nije bio veći i franšiza nikad nije bila popularnija u svijetu nego sada, a pokazatelj je više od 139 milijuna pregleda u samo 24 sata.

Počevši s petim filmom, producenti su uveli u serijal nove likove, bilo za kraće ili duže priče. U ovom nastavku vratili su favorite serijala Tyresea Gibsona i Chrisa Bridgesa, a predstavili su i novopridošle glumce Dwaynea Johnsona i Elsu Pataky.

 

Dwayne Johnson je u ulozi elitnog DSS agenta Hobbsa, čovjeka čija čvrsta moralna načela slijedom događaja postanu puno fleksibilnija. Zaslijepljen Domovom izdajom tijekom jedne misije u Berlinu, Hobbs postaje kolateralna žrtva i ostavljen je da se snalazi sam. Vlada mu okreće leđa i Hobbs završi u strogo čuvanom zatvoru u koji je prije nekog vremena sam smjestio svog protivnika Deckarda Shawa (Jason Statham). Našavši se na drugoj strani zakona, Hobbs polako počinje preispitivati sve ono što ga je dosad činilo najboljim od najboljih. Shaw, tajni operativac koji je neumorno ganjao Doma i ekipu kratio je vrijeme u posebnom tajnom dijelu zatvora gdje su smješteni samo najgori od najgorih. S dolaskom Hobbsa u isti taj zatvor, Shawu se njegova kazna sada čini puno izdržljivija.

 

Statham o ulozi: „Deckard uvijek ima nešto „u rukavu“ pa je super imati taj kontinuirani konflikt sa Hobbsom. Dwayne i ja smo dobili priliku poigrati se s tom tenzijom među našim likovima.“
„Shaw i Hobbs su obojica zatvorenici koji se bore zbog potpuno drugih razloga i to čini te scene dinamičnima. Prikazali smo dva različita stila borbe, Jason ima taj kulerski borilački, parkour stil, dok Dwayne ima čistu sirovu snagu“, kaže redatelj filma Gray.
Uz već dobro poznatu staru ekipu u novom nastavku je glavna uloga negativke pripala dobitnici nagrade Oscar® Charlize Theron, a uz nju se još pojavljuju i oskarovka Helen Mirren te Scott Eastwood.

 

Brzi i žestoki 8, u distribucija Blitza, u kina stižu pretpremijerno 12. travnja i to u najboljim formatima IMAX i 4DX, a ulaznice možete kupiti već danas na linku.