BRZI I ŽESTOKI 8 – ŽESTOKO OBARANJE REKORDA!

ŽESTOKO OBARANJE REKORDA I NAJBOLJE OTVARANJE FRANŠIZE  SVIH VREMENA U HRVATSKOJ!

 

Najnovije poglavlje jednog od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena: Brzi i žestoki 8 je u prvom je vikendu prikazivanja u hrvatskim kinima ostvario rezultat od 41 383 gledatelja, čime je premašen dosadašnji najbolji rezultat franšize Brzi i žestoki kod nas, koji je držao prethodni nastavak sa 39 525 kinoulaznica prodanih u prvom vikendu. Ako rezultatu dodamo i jučerašnji Uskrsni ponedjeljak, Brze i žestoke je pogledalo nevjerojatnih 51 038 gledatelja u svega par dana igranja u domaćim kinima!

 

Interes publike za nastavke sage Brzi i žestoki nikad nije bio veći i franšiza nikad nije bila popularnija nego sada, a pokazatelj je i obaranje nekoliko rekorda u vikendu otvaranju. Ovo je najbolje otvaranje franšize Brzih i žestokih kod nas, kao i najbolje otvaranje studija Universal u 2017. godini te treće najbolje otvaranje studija Universal svih vremena! Rekorde i dalje drže „Pedeset nijansi sive“ koji je zasjeo na prvo mjesto sa 66.545 gledatelja te odlična obiteljska animacija „Malci“ sa 59.374 gledatelja.
Da zanimanje za ovu adrenalinsku senzaciju ne jenjava dokazuju brojne rasprodane kinodvorane do kraja sljedećeg tjedna kao i mediji koji ne prestaju pratiti sve vezano uz ovaj naslov. Film Brzi i žestoki 8 se prikazuje u hrvatskim kinima u distribuciji Blitz film i video distribucije, a možete ga pogledati i u najprestižnijim IMAX i 4DX formatima.