ČAROBNI MIKE XXL u CineStaru!

Leptir kravata na isklesanom golom torzu prezgodnog frajera?

Dođite u četvrtak u CineStar Zagreb (Branimir centar) na CineLady projekciju i skinite mu tu leptirku!

Drage djevojke, žene, dame – u četvrtak ostavite svoje dečke i muževe do­ma! Imate savršen razlog za to jer vam CineStar na CineLady projekciji u Zagrebu donosi nešto potpuno novo, neočekivano, i opasno vruće!

Priuštite si večer samo za cure nakon koje ćete kući otići s osmjehom na licu. Onim zločestim…

U četvrtak, 2. srpnja u 20:30h, u CineStaru zagrebačkog Branimir centra počinje najluđa zabava za sve pripadnice ljepšega spola!

Pridružite nam se na CineLady projekciji filma Čarobni Mike XXL i prepus­tite se glazbeno-scenskom showu za pamćenje! Spektakularni muški plesači dolaze kako bi svojim savršenim tijelima i senzualnim pokretima zapalili at­mosferu i dokazali da najluđe zabave nisu rezervirane samo za ljetne provo­de na obali!

Dame, zaslužile ste da muškarci „plešu“ oko vas, a u četvrtak ćemo omogu­ćiti da uistinu i bude tako! Donosimo vam više od striptiza – vrhunski show uz DJ-a, light show, i seksi koreografije prezgodnih frajera!

Garantiramo vruću atmosferu, vruće iskustvo… a za nuspojave ne odgovara­mo 🙂

Broj mjesta je ograničen, zato požurite s kupnjom ulaznice za CineLady projekciju filma Čarobni Mike XXL! I ovoga ćete puta biti tretirane kao zvijez­de: svaka dama na poklon dobiva Nivea proizvode, časopis Graziu ili Ljepo­ta&zdravlje, osvježavajuća pića, a uz fenomenalni film o muškim striperi­ma darujemo vam i – muške stripere!

https://youtu.be/1gLoVpuJuzU