CHRISTIAN BALE NADMAŠIO CHARLTONA HESTONA

CHRISTIAN BALE NADMAŠIO CHARLTONA HESTONA

 

Možda posljednji hollywoodski režiser staroga kova koji se s guštom upušta u komplicirane produkcije koje uključuju masovne scene bitaka i široke pa­norame antičkih gradova snimane iz zraka, Ridley Scott, potvrdio nam je u novom traileru  za film EGZODUS: BOGOVI I KRALJEVI da ćemo ovoga Božića uživati u još jednom remek-djelu sedme umjetnosti. No, nitko manje ni ne očekuje od ovog nagrađivanog 77-godišnjaka koji je jednu od najpoz­natijih starozavjetnih priča usprkos iznimno složenoj i raskošnoj produkciji uspio snimiti u samo 74 dana (tijekom kojih je, doduše, cijelo vrijeme radilo šest 3D kamera!).

Pitanje koje se pojavilo u medijima tiče se više karizmatičnog Christiana Balea koji tumači naslovnu ulogu Mojsija. Kompleksnije nego ikada portre­tiran čovjek koji se drznuo suprotstaviti cijelom jednom carstvu koliko god da je originalno predstavljen publici sa svim svojim unutarnjim borbama i ljudskim manama ne može izbjeći usporedbe s legendarnim Charltonom He­stonom.

No i najveći sumnjičavci nakon odgledanog službenog trailera koji je upravo pušten u javnost slažu se da je mladi oskarovac na kojem počiva cijeli film
više nego sjajno odigrao svoju ulogu udahnuvši potpuno novi život židov­skom osloboditelju koji je svoj narod izveo iz egipatskog ropstva.

U filmu EGZODUS: BOGOVI I KRALJEVI od 18. prosinca u kinima ćemo gledati i Joela Edgertona, Sigourney Weaver, Aarona Paula te Bena Kingsleyja.

Do tada uživajte u službenom traileru:

 

http://youtu.be/M3-WMw4Yw8s