CINESTAR TV CHANNELS PREMIERE OVIH SU BLAGDANA DOSTUPNE SVIMA!

DONOSIMO PREGLED HITOVA KOJE BISMO SVAKOME PREPORUČILI

 

CineStar TV Channels, grupacija koju čine originalni filmski koji nude najbogatiji izbor filmova i serija, objavljuje da će ovih blagdana svima omogućiti gledanje svojih najprestižnijih CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala. CineStar TV Premiere kanali nude najnovije ekskluzivne premijere filmskih hitova i blockbustera koje ne možete naći igdje drugdje.

 

CineStar TV Channels, grupacija pod čijim se okriljem nalaze originalni filmski kanali, odlučila je gledateljima otvoriti pogled u svijet premijerne filmske zabave. Tijekom prosinca i siječnja će CineStar TV Channels korisnicima vodećih TV platformi otvoriti svoje premijerne kanale – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 – kako bi ponudili još više filmskog izbora u vrijeme blagdana.

Ponudu i dostupnost CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera.

 

DONOSIMO PREGLED FILMSKIH HITOVA KOJE MORATE POGLEDATI TIJEKOM BLAGDANA

Već smo navikli da nam CineStar TV Premiere donosi najnovije hit filmove i serije. Bilo da žudite za nagrađivanim ili nominiranim filmovima, biografskim dramama, akcijskim ili SF filmovima, na CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 ćete naći film baš po vašem ukusu.

 

 

BL20_0128.ARW

Jedan od akcijskih hitova je Boss Level s Melom Gibsonom i Frankom Grillom u glavnim ulogama. Kako izgleda „beskrajni dan“ u žestokoj akciji pogledajte 31. prosinca u 20:30 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 

U ne tako dalekoj budućnosti, Todd Hewitt (Tom Holland) otkriva Violu (Daisy Ridley), tajanstvenu djevojku koja se srušila na njegov planet, na kojem su sve žene nestale, a muškarce muči “Buka” – sila koja stavlja na vidjelo sve njihove misli. U ovom opasnom krajoliku, Violin život je ugrožen – i dok se Todd zavjetuje da će je štititi, morat će otkriti vlastitu unutarnju moć i otkriti tamne tajne planeta. TV premijeru Hodajući kaos (Chaos Walking) SF karaktera ne propustite pogledati  25.12. u 20:00 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Film za Oscara® nominiranog redatelja Leeja Danielsa govori o sukobu Federalnog ureda za narkotike i jazz pjevačice Billie Holiday protiv koje je pokrenuo istragu. Iako su je prvotno željeli diskreditirati zbog poroka, njihovo se ponašanje ipak temeljilo na rasizmu. U TV premijeri je prikazana i njezina veza s Jimmyjem Fletcherom, agentom kojem je počela vjerovati unatoč tome što radi za Vladu. Zanimljivost je da Billie Holiday glumi kantautorica Andra Day, nominirana za nagradu Grammy, a čaroliju jazz dive na sceni je dočarala noseći pritom savršene Prada kostime izrađene u njezinom stilu upravo za ovaj film. . 1.1. u 20:00 vrijeme je za CineStar TV Premiere 1 kanal i biografsku glazbenu dramu Sjedinjene države protiv Billie Holiday (The United States vs. Billie Holiday).

 

 

Otputujte na odmor s TV premijerom Barb i Star na putu za Vista Del Mar (Barb & Star Go To Vista Del Mar) 8.1. u 20:00 na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Dvije prijateljice i spoj avanture s ljubavnim problemima zvuči kao dobitna kombinacija za komediju i uživanje pred malim ekranima.

 

 

Cijeli raspored možete pronaći na službenoj stranici.