CINESTAR TV FANTASY NOVI FILMSKI KANAL!

Uskoro nam stiže novi, jedinstveni filmski kanal posebno osmišljen za sve obožavatelje žanrova koji prikazuju likove iz mašte, stvorenja iz snova i filmove od kojih prolaze trnci i zastaje dah!
Novi CineStar TV Fantasy jedini je TV kanal u regiji koji objedinjuje na­juzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunaci­ma, čudovištima te nezaobilazne animacije. Za sve one koji žele biti oča­rani, uvučeni u svijet magije i fantastičnog, za sve koji žele doživjeti najin­tenzivnije filmske osjećaje, CineStar TV Fantasy bit će prvi izbor TV kanala!

Novi kanal CineStar TV grupe, CineStar TV Fantasy, moći ćete pogledati u osnovnom paketu na odabranim TV platformama, gdje će se pridružiti već postojećim domaćim, specijaliziranim televizijskim kanalima CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller, najgledanijim filmskim kanalima u regiji.

Proročanstva, Looper, Knjiga iskupljenja, Izvorni kod, Zla kob, Maj­stori iluzije, Zabranjeno kraljevstvo i Arthur i Maltazardova osveta samo su neki od TV naslova kojima nas povodom dolaska na televi­zijske ekrane časti CineStar TV Fantasy!

knowing

Proročanstva (Knowing)
Djevojčica u vremensku kapsulu predaje naizgled nasumičan niz brojeva koji dječak Caleb pronađe 50 godina poslije. Pokaže ga svojem ocu koji otkriva da su brojevi kodirana poruka koja sadrži točne datume, koordi­nate i brojeve poginulih svih velikih nesreća posljednjih pedeset godina, ali i datume tri velike katastrofe koje će se tek dogoditi…
Glavne uloge: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne

 

looper key art

Looper
Nevjerojatna priča redatelja Riana Johnsona prikazuje nemilosrdnu buduć­nost u kojoj članovi kriminalne organizacije nepoželjnu metu pošalju u pro­šlost kamo ju plaćeni ubojice slijede i ubiju. Jednoga dana Joe, i sam plaće­nik, saznaje da mu je novi zadatak otići u prošlost i ubiti – samoga sebe.
Glavne uloge: Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt

 

Book of Eli

Knjiga iskupljenja (Book of Eli)

Postapokaliptična priča o muškarcu koji trideset godina luta, noseći sa so­bom posljednji primjerak knjige koju čuva vlastitim životom.
Glavne uloge: Denzel Washington, Mila Kunis, Ray Stevenson

 

???????????

Izvorni kod (Source Code)
Vojnik se budi u tijelu nepoznatog čovjeka i otkriva da se nalazi unutar vladinog eksperimentalnog programa u misiji pronalaženja bombaša. Ima samo osam minuta da spriječi tragediju, ili će to zastrašujuće iskustvo morati iznova ponoviti.
Glavne uloge: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

 

Sinister key art

Zla kob (Sinister)
Pisac specijaliziran za pisanje o stvarnim zločinima s obitelji seli u kuću stravične povijesti, gdje pronalazi kutiju punu filmova uznemirujućeg i zlokobnog sadržaja.
Glavne uloge: Ethan Hawke, Juliet Rylance, James Ransone

 

now you see me

Majstori iluzije (Now You See Me)
Grupa od četvero iluzionista tijekom svojih nevjerojatnih nastupa zadiv­ljuju publiku, a onda ih nagrađuju novčanicama koje padaju s neba. Ot­krijte kako im to uspijeva!
Glavne uloge: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher

 

The_Forbidden_Kingdom

Zabranjeno kraljevstvo (The Forbidden Kingdom)
Američki tinejdžer, sasvim slučajno, pronađe relikviju kineskog mudraca i ratnika Monkey Kinga, što ga pošalje u drevnu Kinu gdje se pridružuje grupi majstora borilačkih vještina koji žele osloboditi zarobljenog Monkey Kinga.
Glavne uloge: Jackie Chan, Jet Li, Michael Angarano

 

ARTHUR AND THE REVENGE OF MALTAZAR

Arthur i Maltazardova osveta (Arthur et la vengeance de Malta­zard)
Nakon što Arthur dobije neobičnu poruku s pozivom “upomoć!” i shvati da je njegova Selenija u opasnosti, učinit će sve kako bi joj pomogao.
Animirani

Najavu za kanal koji s nestrpljenjem iščekujemo pogledajte na linku niže, a zasad vam otkrivamo da se CineStar TV Fantasy na malim ekranima očekuje već ove jeseni!
CineStar TV kanale potražite kod svog operatera.

https://youtu.be/FxQuvqAP2SY