CineStar TV kanali u novom ruhu

Nova je godina idealno vrijeme za nove početke. CineStar TV kanali stoga su 2015. započeli u velikom stilu. Naime, od 5. siječnja gledatelji mogu uživati u potpuno osvježenom izgledu CineStar TV, CineStar TV Ac­tion and Thriller te CineStar TV Premiere kanala koji su zadržali svo­je prepoznatljive boje (plavu, crvenu i zlatnu), kao i zvjezdicu koja se s godinama nametnula kao sinonim za CineStar filmsku kvalitetu, no sve ostalo dobilo je potpuno novu dimenziju.

Vođeni isključivo željom da našim gledateljima pružimo još veći užitak i doživljaj prilikom gledanja naših TV kanala te da naš vizualni identitet u potpunosti prati kvalitetu našeg programa, koristili smo produkciju pos­ljednje generacije najmoćnijih softwarea na tržištu koja uključuje različite specijalne efekte i veličanstvene glazbene podloge. Svjesni smo da smo vizualni medij te da tehnologija brzo napreduje, pa je logičan slijed bio da osuvremenimo vizualni identitet kanala. Ako našim gledatelji­ma uskoro omogućujemo ekskluzivnu TV premijeru Vuka s Wall Streeta koji je prije samo 13 mjeseci poharao blagajne kina diljem svijeta, onda i najava istog mora biti na nivou. Laički gledano, vrhunski dizajnerski pok­lon zapakiran je također u stilu. Zato smo si uzeli maksimalno vremena, nismo radili u žurbi te smo svi prezadovoljni kako moderno i svježe sve izgleda. Jedva čekamo reakcije naših gledatelja., izjavio je povodom predstavljanja novog identiteta CineStar TV kanala direktor Tomislav Vin­ceković.

http://youtu.be/-6qFrGylR38

Na ovaj način CineStar TV te CineStar TV Action and Thriller simbolično slave svoj 6., a CineStar TV Premiere kanali svoj prvi rođendan. Naravno, zajedno s najnovijim filmskim blockbusterima i TV premijerama koje slije­de u novoj godini. Budući da su premium kanali, najatraktivniji filmski na­slovi prvo će se pojaviti na CineStar TV Premiere 1 i 2: Vuk s Wall Stree­ta, 12 godina ropstva, Herkul, Kuća velikog mađioničara, Non-Stop, Pompeji, Need for Speed…

http://youtu.be/4y4lpjO9xiA

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir izme­đu najboljeg filmskog i  serijskog sadržaja, najbolje hollywoodske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova te više od stotinu odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju prikazuju se sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka pri­kazivanja u kinima! Programi se emitiraju u tehnologiji visoke raz­lučivosti HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emitiraju oštriju i kvalitetniju sliku s do četiri puta više detalja i živopisnim bojama.

http://youtu.be/l5RPkQcsOkU

CineStar TV Premiere kanali dostupni su na platformama: Bnet, VipTV, Iskon TV, OptiTV, H1TV i AmisTv.

CineStar TV i Action & Thriller dostupni su na sljedećim platformama: Max TV, Bnet, VipTV, Iskon TV, Opti TV, Total TV, Evo TV, H1TV i AmisTv.

Uživajte u najnovijim filmskim hitovima i novom vizualnom identitetu Ci­neStar TV Channels grupe već danas!