CINESTAR TV NAJGLEDANIJI FILMSKI KANAL VEĆ 5 GODINA!

CTV_5G

U lipnju 2009. godine pokrenut je CineStar TV, prvi domaći specija­lizirani televizijski kanal. CineStar TV filmski je kanal koji gledateljima već pet godina u domove donosi najbolje filmove i serije, uključujući naj­veće hollywoodske  hitove i najznačajnije filmske naslove europske kine­matografije kao i ekskluzivne emisije i popratni sadržaj za sve ljubitelje sedme umjetnosti.

CineStar TV godišnje prikazuje više od 350 filmova, među kojima je preko 250 premijernih naslova te više od 150 odabranih vrhunskih i najpo­pularnijih kataloških filmskih hitova. Na CineStar TV filmskom kanalu pri­kazuju se i atraktivni materijali sa snimanja aktualnih blockbustera, inter­vjui s  glumcima i poznatim redateljima te filmske vijesti.  Jedinstveni koncept CineStar TV-a u potpunosti zadovoljava potrebu  publike za uživa­njem u gledanju televizije, bilo da se radi o potrebi za zabavom, emoci­jom, informacijom, romansom, adrenalinom ili želji da barem na kratko budemo netko drugi.  Zanimljivo je da je CineStar TV u 5 godina emiti­rao preko 1250 premijernih filmskih naslova!

CineStar TV je najgledaniji filmski kanal u osnovnom paketu, a kon­tinuirano se nalazi između 10-og i 15-og mjesta po gledanosti u ukupnoj ponudi svih kanala na cable / IPTV / DTH platformama.

Godine 2011. pokrenut je jednako popularan adrenalinom nabijen CineStar TV Action&Thriller. Oba kanala emitiraju se u 16:9 SD for­matu, filmski program prikazuje se 24 sata dnevno, a filmovi se ne prekidaju reklamama. Obitelj CineStar TV Channels 2013. godine proširena je prvim domaćim premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere ka­nali su prvi domaći kanali koji svoj program prikazuju u High defi­nition formatu slike, a sve premijerne naslove, koji su imali svjets­ku kino distribuciju, prikazuju se s odmakom od svega 12-16 mje­seci od početka prikazivanja u kinima!

Već 5 godina, 7 dana tjedno, 24 sata dnevno, CineStar TV svojim eksklu­zivnim sadržajem gledateljima donosi filmsku čaroliju u njihov život!