CINESTAR TV PREMIERE KANALI NA TOTAL TV-u!

Filmski kanali CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 u HD rezoluciji stižu na Total TV platformu i biti će dostupni Total TV korisnicima od 01. rujna. Sa više od 100 televizijskih filmskih premijera i kino hitova godišnje CineStar TV Premiere kanali predstavljaju pravi izbor za sve filmofile. https://youtu.be/PN9eTclP3to CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji – najveće hollywoodske hitove, najatraktivnije filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

Neki od premijernih hitova koji će se emitirati tijekom jeseni su Sicario, nominiran za prestižnu nagradu Oscar, posljednji nastavak The Hunger Games, Heist, akcijski triler sa legendarnim Robertom De Nirom, kao i komedija Burnt sa Bradley Cooperom u ulozi strastvenog šefa kuhinje. Gledajte i znanstveno-fantastični triler Self/less sa Ryanom Reynoldsom i Benom Kingsleyem u glavnim ulogama. Upustite se u svijet londonskih gangstera uz Hardyev film Legend.

Osim navedenih prikazivti će se i veliki hitovi kao što je Oscarom nagrađena drama The Imitation Game, još uzbudljiviji treći nastavak Taken s odvažnim Liamom Neesonom, zatim neponovljiva akcija The Expendables 3 sa Sylvester Stalloneom i Jasonom Stathamom.

Ne smijemo izostaviti vrhunsku ratnu dramu Fury sa Brad Pittom, potom zanimljivu dramu po istinitoj priči Kidnapping Mr. Heineken sa genijalnim Anthony Hopkinsom, biografsku dramu Rush o nezaboravnom suparništvu Nikia Laude i Jamesa Hunta, napeti akcijski triler John Wick sa Keanu Reevesom u opasnoj glavnoj ulozi, kao i neizostavnog dobitnika Oscara film Zero Dark Thirty, te brojne druge svjetski popularne filmske naslove.