CINESTAR TV PREMIERE KANALI NAJAVLJUJU BOGATU JESENSKU FILMSKU SHEMU

CineStar TV kanali najavili su bogatu jesensku shemu na svoja dva premijerna kanala – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. Gledatelji će ovu jesen moći uživati u pregršt novih naslova koji se premijerno prikazuju na televizijskim ekranima.

 

Jack Black, Cate Blanchett, Mark Wahlberg, Taron Egerton, Jamie Foxx, Colin Firth, Emma Roberts, Liam Neeson i Michael Kane samo su neki od glumaca koje ćete moći vidjeti na malim ekranima ovu jesen jer su CineStar TV Premiere kanali najavili filmove koji će se premijerno prvi put pokazati na malim ekranima.

 

Bogata jesenska shema započinje sa filmom „Kuća magičnog sata“ (House With a Clock in Its Walls), hvaljenom kino uspješnicom sa Jackom Blackom i Cate Blanchett u glavnim ulogama. Okarakteriziran kao obiteljski film, Jack i Cate unijeti u vaše domove malo čarolije i okupiti vas ispred ekrana. „Kuću magičnog sata“ gledajte 7. rujna u 20:00 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

22 milje“ (Mile 22) uzbudljiv je akcijski triler sa Markom Wahlbergom koji je utjelovio ulogu Jamesa Silve, američkog specijalca koji ima opasnu misiju – prokrijumčariti osobu sa osjetljivim informacijama iz Indonezije. Kao što je i za očekivati od Wahlberga, ovaj film donosi savršenu dozu akcije, misterija, spletki i mrvicu humora. „22 milje“ emitirat će se 14. rujna u 20:15 sati.

 

Bogata serijska programska shema

 

Ljubitelji serija nisu ostali zakinuti za svojih pet minuta, stoga su dobre vijesti kako će se u rujnu emitirati čak dvije nove serije – treća sezona Peaky Blindersa te prve dvije sezone hvaljene britanske kriminalističke serije Broadchurch.

 

Upravo je dugo očekivano vjenčanje Tommyja Shelbyja početak treće sezone Peaky Blindersa koja će se premijerno prikazivati na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 sat od 9. do 17. rujna. U radnju se uvode novi neprijatelji, internacionalne veze s gangsterima, Rusi, ali i unutarnji problemi Shelbyjevaca. Treća sezona donosi ukupno 18 likova uz standardnu glavnu postavu, a ponovno ćemo vidjeti i Toma Hardyja u ulozi Alfieja Solomonsa.

 

Britanska detektivska serija Broadchurch ubrzo je došla na listu „must watch“ serija po njezinom emitiranju. Glavne uloge nose David Tennant i Olivia Colman, a radnja se odvija u britanskom mjestu Broadchurch. Prva sezona uvodi nas u ubojstvo 11-godišnjeg Daniela Latimera čije tijelo je pronađeno na plaži podno litice. Iako je cijela zajednica zgrožena i iz temelja promijenjena, zadatci detektiva Aleca Hardyja (Tennant) i Ellie Miller (Colman) su otkriti tko je upravo u toj zajednici ubojica, ma koliko god se prikrivao. Broadchurch ćete moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 sat od 23. rujna.

 

CineStar TV Premiere 1 u listopadu donosi i drugu sezonu britanske futurističke serije Humans koja je odlično primljena među regionalnom publikom. Podsjetimo, serija se vrti oko Synthova, umjetnih ljudi koji uskoro dobivaju vlastitu svijest i počinju se boriti za svoja prava. Tema bliska današnjem svijetu izazvala je brojne društvene polemike i scenarije, a itekako je zanimljivo područje za sve one koji se bave robotikom, informatikom i „what if“ scenarijima.

 

Ne propustite i ostale hit naslove tijekom jeseni

 

Robin Hood“ (Robin Hood: Origins) bit će vam zanimljiv po ponešto poznatim scenama. Naime, ovaj film snimao se u Dubrovniku, gdje su lokalci imali priliku ugostiti Tarona Egertona i Jamieja Foxxa koji su se očito sjajno zabavili. „Leptir“ (Papillon) remake je sa svima omiljenima Charlijem Hunnamom i Ramijem Malekom u glavnim ulogama, a priča je biografske naravi, ispunjena borbom za slobodu.

 

Film „Kursk: prokletstvo dubina“ (Kursk) inspiriran je nezaboravnom istinitom pričom o nuklearnoj podmornici K-141 Kursk, ponosu ruske flote, koja je potonula na dno Barentsovog mora u kolovozu 2000. godine. Dok su se članovi posade borili za život, njihove obitelji vode borbu s političkim preprekama i nemogućim izgledima da ih spase.

 

Uz ove naslove, CineStar TV Premiere kanali prikazat će i uzbudljive filmove „Mala Italija“ (Little Italy), „Hladna osveta“ (Cold Pursuit), „Kralj lopova“ (King of Thieves) i još mnoge uspješnice koje će se po prvi put naći na malim ekranima. Za više informacija o filmovima i rasporedu, posjetite internetsku stranicu i uživajte u jesenskim premijerama.