Cinestar TV Premiere vam donosi 6 velikih filmskih naslova u listopadu – uživanje u jesenskim večerima je zagarantirano

Topli čaj, dekica i dobro filmsko društvo – recept za savršene jesenske večeri uz Cinestar TV Premiere kanale

 

 

Donosimo 6 filmskih naslova uz koje ćete zaboraviti na hladnoću i tmurno jesensko vrijeme

 

U sjeni zavjere (Blacklight)

Uvijek je užitak gledati Liama ​​Neesona stoga 1.10. u 20:45 budite ispred vaših ekrana jer jedno je sigurno – Neeson što je stariji to su bolji njegovi filmovi. Film U sjeni zavjere prikazuje Liama Neesona u ulozi vladinog operativca koji se suočava sa svojom mračnom prošlošću.

 

Tvornica snova (Dreambuilders)

2.10. u 18:30 pripremite kokice za vaše najmlađe. Tvornica snova otkačen je i maštovit animirani danski film koji će ih odvesti u zabavnu avanturu iza kulisa njihovih snova. Osim što je poučan, radnja filma pokriva i vrlo važna pitanja modernih obitelji današnjice.

 

Knjiga ljubavi (Book of love)

Kakav bi to mjesec bio bez doze romantike, komedije i ljubavi. 8.10. u 20:50 uživajte u filmu Knjiga ljubavi u kojem gledamo pisca koji putuje u Meksiko kako bi promovirao svoju knjigu koja je ondje postala bestseller. On ne zna ništa o društvenim mrežama, žali se na mlade ljude “u današnje vrijeme”, općenito je nedodirljiv, uglavnom mrzovoljan i pomalo ženomrzac. Sat i pol’ dobre stare zabave uz koju ćete zasigurno odmoriti od svakodnevnih obaveza.

 

Nepodnošljiva težina golemog talenta (Unbearable weight of massive talent)

Neponovljivi Nicholas Cage u filmu Nepodnošljiva težina golemog talenta na rasporedu je 15.10. u 20:00 sati. Urnebesna komedija u kojoj Cage glumi sam sebe zezajući se na vlastiti račun i famu koja vlada oko izbora njegovih posljednjih filmova. Da citiramo glumca iz jednog filma: „This is going to be LEGEN… wait for it… DARY!

 

Bez signala (Unplugging)

Možete li zamisliti obiteljsko druženje bez mobitela? 22.10. u 20:00 na rasporedu je film o talijanskoj obitelji koja odlazi u planine proslaviti rođendan. Na planinama ih zadesi najveći strah današnjice – njihovi mobiteli ostanu Bez signala nakon čega slijedi opća panika. Uz ovaj film zabave neće nedostajati, zato ugasite mobitele i uživajte.

 

Notre Dame u plamenu (Notre Dame Brule)

Prije samo tri godine nezamisliva katastrofa zadesila je jedan od glavnih spomenika francuske rane gotike – katedralu Notre Dame zahvatio je plamen pred očima brojnih ljudi i kamerama koje su pristigle iz cijelog svijeta. U filmu Notre Dame u plamenu, 29.10. u 20:00 sati, pogledajte istinitu priču o ženama i muškarcima koji su se, zajedno sa 400 vatrogasaca, borili kako bi spasili Parišku katedralu.

 

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite CineStar TV Facebook i Instagram profile, YouTube kanal te web stranicu.