CRUELLA – LEGENDARNA ZLICA OD OVOG SVIBNJA U SVIM KINIMA

OSKAROVKA EMMA STONE U NASLOVNOJ ULOZI NOVOG
DISNEYJEVOG SPEKTAKLA CRUELLA

 

Oscarom® nagrađena Emma Stone je Disneyjeva CRUELLA u novom igranom filmu koji prati priču o buntovnim mladim danima jedne od najozloglašenijih filmskih likova; zloglasne, moderne, fantastične negativke – legendarne Cruelle de Vil.  Film u kina stiže 27. svibnja a do tada predstavljamo novi trailer i plakat filma.

 

Radnja je smještena u London 1970-ih i istražuje kako je zapravo nastala Zlica od Opaka, jedna od istovremeno najstrašnijih i najdražih Disneyjevih zlikovica!
U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda koju tumači Emma Thompson, dvostruka dobitnica Oscara.
Njihova veza pokreće tijek događaja i otkrića koja će navesti Cruellu da prigrli svoju opaku stranu i postane ohola i osvetoljubiva modistica.

 

Uz Emmu Stone i Emu Thompson, ostale uloge tumače Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste i Mark Strong. Film je režirao Craig Gillespie, a producirali su Andrew Gunn, Marc Platt i Kristin Burr dok su Emma Stone i Michelle Wright u ulogama izvršnih producentica. Dvostruka Oskarovka Jenny Beavan kreirala je sjane, živopisne kostime koje ćemo zapamtiti.

 

Film u kina stiže u svibnju u distribuciji Blitza.

Twitter: https://twitter.com/cruella
Username: @cruella
Instagram: https://www.instagram.com/disneycruella/
Username: @disneycruella
Facebook: https://www.facebook.com/DisneyCruellaDeVil