ČUDESNE ZVIJERI I GDJE IH NAĆI POKORILE ROTTEN TOMATOES

Kritičari koji su imali priliku prvi pogledati novo remek –djelo spisateljice J.K. Rowling i redatelja Davida Yatesa, nisu štedjeli s davanjem komplimenata nazivajući ga briljantno očaravajućim, nevjerojatnim, odličnim novim putovanjem J.K. Rowling, čudesnim iskustvom koje će sve oduševiti. Film je i prije svog otvaranja dosegnuo maksimalnih 100% na Rotten Tomatoes, najavljujući jednu novu eru koju svi fanovi Harry Pottera, a i neke nove generacije, željno iščekuju.

 

Film je nastao prema posljednjem djelu poznate britanske spisateljice J.K.Rowling, autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru. U glavnoj ulozi gledat ćemo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

 

Osim Eddieja, ostale uloge tumače Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller, Zoë Kravitz i Jon Voight.

Autorica Harryja Pottera, Joanne K. Rowling, iznenadila je svoje fanove u najavi uživo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zvijerima. Johnny Depp se pridružuje glumačkoj ekipi sporednom ulogom u nastavku filma, kojeg će David Yates režirati početkom sljedeće godine, s Eddiejem Redmayneom ponovno u glavnoj ulozi Newta Scamandera.

 

Film Čudesne zvijeri i gdje ih naći, u distribuciji Blitza, pogledajte u kinima već danas u ponoć na prvoj pretpremijernoj projekciji.