DEADPOOL 2 – OVE GODINE OSJETNO JE VEĆI!

Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikad prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo.

 

„Imao sam čast i privilegiju pomoći stvoriti nekoliko različitih zanimljivih svjetova, ali ‘Deadpool’ je nešto posebno – prvi film je reinterpretirao suvremenu akcijsku komediju. Original je uistinu izuzetan, a cijeli svijet koji je bio stvoren čini se toliko velikim da u priču možete unijeti vlastiti kreativni pristup, a još uvijek ostati vjerni izvorniku.“
 

Deadpool 2 snimao se 75 dana, od lipnja do listopada 2017., u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Osim na ulicama centra Vancouvera, u bolnici Riverview i trafostanici Port Mann, filmska ekipa snimala je i u studiju Mammoth u Burnabyju. Scene u sjedištu X-Mena snimljene su na sveučilištu Royal Roads University. Kostimografi Kurt & Bart nedavno su radili na filmovima „Ghost in the Shell” i „“The Hunger Games: Mockingjay” – 1. i 2. dio.

 

U novom nastavku DEADPOOL kreće u potragu za novim super junacima kako bi se zajedno borili protiv glavnog negativca Cabela kojeg tumači Josh Brolin. 
 

DEADPOOL 2, u distribuciji Blitza, u kina stiže pretpremijerno 15. svibnja i to u najprestižnijim formatima IMAX, 4DX i REALD 3D, a ulaznice u prodaju kreću od 26. travnja.
 

U nastavku pogledajte finalni trailer filma DEADPOOL 2: