DEADPOOL 2 RAZVALJUJE KINO BLAGAJNE

Svijet je napokon dočekao povratak crvenog superjunaka, koji bez cenzure iznosi svoje mišljenje o svemu i ničemu. Deadpool 2 se danas počinje pretpremijerno prikazivati u svim kinima i već obara rekorde prodanih kino ulaznica.

 

Ryan Reynolds ne samo da je ponovno preuzeo glavnu ulogu u filmu nego je također surađivao na pisanju scenarija i producirao nastavak. Preuzeo je taj lik iz stripova i učinio ga vlastitim brendom. Sad postoji sinergijski učinak između DeadpoolaRyana. On je uistinu Deadpool u stvarnom životu – po načinu na koji ponekad govori i doživljava svijet. Ima odličan smisao za humor koji je ponekad previše britak, ali i vrlo je širokogrudan i pun empatije, kao i sam Deadpool. Ryan je odlično odgovarao tonu tog lika i znao je to već prije snimanja prvog filma. Dapače, zaljubio se u tu ulogu puno ranije.

 

Uz Ryana Reynoldsa, svoje uloge će ponoviti Morena Baccarin, T.J. Miller, Karan Soni te Stefan Kapičić kao Colossus, a u novom nastavku će im se pridružiti Josh Brolin i Zazie Beetz.

 

DEADPOOL 2 je već preuzeo sva kina i glavne događaje ovaj tjedan. Tako ga danas i sutra možete prvi pogledati pretpremijerno u svim CineStar i Cineplexx kinima i to u najboljim formatima: IMAX i 4DX, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.

 

CineStar je osigurao i Deadpool 2 narukvice za prvih 5000 posjetitelja, a u Cineplexxu u petak, 18. svibnja  u 20 sati, Deadpool je preuzeo Movie night te će najsretniji moći osvojiti Deadpool 2 figurice, igricu za PlayStation ili promo materijale iz filma. U CineStaru ćete također moći kupiti Deadpool menu – kokice, piće, Deadpool igračku, Deadpool metalnu ili plastičnu kanticu.

 

Film DEADPOOL 2, u distribuciji Blitzau svim kinima možete pogledati već danas, a ulaznice kupite online, putem mobilne aplikacije ili na blagajnama kina.