DEADPOOL 2- ULAZNICE U PRODAJI!

Upravo je krenula pretprodaja ulaznica za legendarni film Deadpool 2.

 

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, a ovog puta priča je još napetija i zabavnija. Ne samo da je ponovno preuzeo glavnu ulogu u filmu, nego je također surađivao na pisanju scenarija i producirao nastavak. Preuzeo je taj lik iz stripova i učinio ga vlastitim brendom. Sad postoji sinergijski učinak između Deadpoola i Ryana jer on, kao da je Deadpool u stvarnom životu, kako ponekad govori i doživljava svijet. Ima odličan smisao za humor koji je ponekad previše oštar, ali i pun empatije, kao i sam Deadpool.
 

„Kod snimanja nastavka morate ostati vjerni originalu,“ rekao je Leitch, redatelj filma. „Dokle god bi nas nešto nasmijalo i dokle god su nam od smijeha suzile oči, bili smo sigurni da smo na dobrom putu.“ Mnogo vremena i pažnje oduzimala im je protetička šminka koju na sebi ima Reynolds kao Wade Wilson pun ožiljaka. Vrlo je teško bilo projicirati emocije i glumiti s tom masom protetike na licu. Ali Ryan je svejedno briljirao i ispod te maske, što ćete ubrzo i vidjeti u filmu.
 

Deadpool 2 snimao se 75 dana, od lipnja do listopada 2017., u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Deadpoolovo odijelo iz prvog filma je odlično i Ryan ga nije htio promijeniti.

 

Deadpool 2, u distribuciji Blitza, pogledajte u kinima od 15. svibnja, a ulaznice možete kupiti već danas, i to za najbolje formate IMAX i 4DX.