DEADPOOL

Donosimo prvi službeni trailer filma koji će zasigurno biti jedan od najza­bavnijih Marvelovih ekranizacija. Znanstveno-fantastična akcijska avantura DEADPOOL nastala je prema Marvelovu najneuobičajenijem antijunaku Wadeu Wilsonu, bivšem operativcu specijalnih snaga koji je postao plaće­nik. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alter ego DEADPO­OL. Naoružan novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, DEADPOOL kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.

U ulozi Deadpoola našao se Ryan Reynolds kojemu je ovo već peta stri­povska uloga. Naime, do sada je bio Hannibal u filmu Blade: Trojstvo (2004), Wade Wilson u filmu X-Men početak Wolverine (2009), imao je glavnu ulogu u filmu R.I.P.D. Agenti za počivale u miru (2013), koji je tako­đer nastao prema originalu Dark Horse Comicsa, a bio je i Green Lantern (2011) u ekranizaciji DC Comicsa.

Redatelj filma je Tim Miller, scenarij potpisuju  Paul Wernick i Rhett Re­esea, a u ostalim se ulogama pojavljuju Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano i Brianna Hildebrand.

DEADPOOL u kina stiže u veljači iduće godine, a prvi trailer donosimo ekskluzivno na linku:

https://youtu.be/0K_JPfQdVYc