DJEČJI FESTIVAL VRAĆA SE U VAŠE OMILJENO CINESTAR KINO!

U travnju prošle godine oduševio je djecu i roditelje, razveselio pre­ko 16.000 tisuća mališana, privukao brojne poznate i njihovu dje­cu… a ove godine stiže još bolji, još zabavniji i još šareniji! DJEČJI FESTIVAL po drugi će se puta održati u svim CineStar kinima od 8. do 12. listopada, što znači da će u razdoblju od čak pet da­na najbolja zabava u kinu biti rezervirana samo za djecu – i one ko­ji se tako osjećaju!

Svakoga dana trajanja Festivala, u vremenu od 11 do 17h, svi će posjetitelji po sjajnoj cijeni od samo 20kn moći pogledati najnovije filmske hitove među kojima već sada najavljujemo premijeru dječ­jeg filma Pan: Putovanje u Nigdjezemsku, kao i zabavne anima­cije Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala, Ups! Noa je otiša­o… te brojne druge! Sva djeca dobrodošla su na kreativne i eduka­tivne radionice, igraonice, druženja sa veselim likovima koji će ih nasmijati i zabaviti, a očekuju ih i sjajni pokloni i puuuno iznenađe­nja!
 

Posebno iznenađenje ovogodišnjeg DJEČJEG FESTIVALA kreativni je nagradni natječaj REŽIRAJ I SNIMI FILM! na koji se mogu pri­javiti svi učenici od prvog do osmog  razreda osnovne škole. Tema je i više nego laka: Petar Pan, zasigurno najdraži lik priča iz djetinj­stva!  Dakle, sve što trebate učiniti je uzeti u ruke mobitel ili kame­ru i snimiti kratak film, ne duži od 5 minuta, čija će tema biti Petar Pan. Svoj uradak postavite na CineStarovu Facebook stranicu uz #djecjifestivalucinestaru zaključno sa srijedom, 30. ruj­na!

Pristigli radovi bit će podijeljeni i ocjenjivani u četiri kategorije:

I kategorija – radovi 1. i 2. razreda osnovne škole

II kategorija – radovi 3. i 4. razreda osnovne škole

III kategorija – radovi 5. i 6. razreda osnovne škole

IV kategorija – radovi 7. i 8. razreda osnovne škole

Stručni žiri odabrat će rad koji je u svojoj kategoriji najkreativniji, najoriginalniji i najbolje tehničke izvedbe, a  četiri sretna dobitni­ka osvojit će fenomenalnu nagradu, potrebnu svakom pra­vom redatelju – SONY kameru! Osim kamere, dobitnici osvajaju i nagradnu projekciju filma PAN: PUTOVANJE U NIGDJEZEM­SKU za cijeli svoj razred, koja će se održati na službenom zatva­ranju DJEČJEG FESTIVALA u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) u ponedjeljak, 12. listopada 2015.

Uz sve ove sjajne nagrade pobjednici će imati priliku upoznati pra­voga redatelja, ujedno i člana stručnoga žirija Natječaja, Dejana Aćimovića, a ostvarit će im se i san svakog redatelja – svoj će film moći pogledati na velikom platnu u CineStar kinu!

Natječaj počinje SADA!

Pravila natječaja pogledajte na OVOM LINKU, a ostale detalje o fes­tivalu pronaći ćete na CineStarovoj web stranici

http://www.blitz-cinestar.hr/djecji-festival-2015

Generalni sponzor Dječjeg festival u CineStaru je Podravka Lino.

Medijski partneri Festivala su CineStar TV Channels i Večernji list.