DOBRODOŠLI U APOKALIPSU!

Zastrašujuće dobar kanal CineStar TV Fantasy, 3. listopada započinje s emitiranjem prve dvije sezone znanstveno-fantastičnog serijala Nacija zombija.

Tri godine nakon što je smrtonosni zombi virus poharao SAD i pobio većinu ljudi, ekipa svakodnevnih junaka mora prevesti iz New Yorka u Kaliforniju jedinu osobu koja je preživjela epidemiju i zloglasni zombi virus. U nadi da će pomoću njegove krvi proizvesti cjepivo, na svom putu se upuštaju u svakodnevne borbe sa zaraženima.

U prvim dvjema sezonama pod palicama redatelja Craiga Englera i Karla Schaefera, u zombi apokalipsi  našli su se DJ Qualls, Keith Allan, Kellita Smith, Tom Scott, Anastasia Baranova, Pisay Pao i Michael Welch.

 

Znanstveno-fantastična poslastica Nacija zombija obogaćena je trećom sezonom, koja je premijerno prikazana u rujnu ove godine.

Prve dvije sezone ovog napetog znanstveno-fantastičnog serijala moći ćete pratiti od 3. listopada od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu samo na CineStar TV Fantasy kanalu.

Ukoliko propustite neku od epizoda tijekom tjedna, ne brinite, jer subotom i nedjeljom iza ponoći možete pogledati po dvije epizode prikazane tog tjedna.