Dobrodošli u zemlju bezvlađa! SICARIO

SICARIO je neumoljivo napeti film hvaljenoga redatelja Denisa Villeneu­vea sa izvrsnom glumačkom postavom koju predvodi oskarovac Benicio Del Toro. Kriminalistička drama koja progovara o crnoj rupi bezvlađa i dro­ge na granici između SAD-a i Meksika najavljivana je kao jedan od najboljih filmova godine i pravi žanrovski klasik.

Mlada FBI agentica Kate (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji elitnih postrojbi specijalaca koja želi svrgnuti vođu narkokartela. Operaciju vodi enigmatični »konzultant« sumnjive prošlosti, Alejandro (Benicio Del Toro), a za Kate će to biti posao koji će njezine etičke i moralne vrijednosti dovesti do same granice i natjerati ju da preispita sve  u što je dotad vjero­vala. U ostalim su glavnim ulogama Josh Brolin, Jon Bernthal i Jeffrey Donovan.

Redatelj Denis Villeneuve o filmu je rekao “Sicario na nevjerojatno sna­žan način govori o  tajnim operacijama specijalnih postrojbi te o meksičkom narkokartelu. No istovremeno govori i o sudaru američkog idealizma i reali­zma do kojega dolazi u trenucima kada se treba uključiti u probleme drugih zemalja.” 

Taylor Sheridan scenarist je ovog fenomenalnog filma koji u hrvatska kina stiže 24. rujna ove godine u distribuciji Blitz film i video distribucije. Niže pogledajte nevjerojatnu najavu filma te službene, tek objavljene pos­tere glavnih likova.

https://youtu.be/5PwwJ-18Y9g

sicario