DOLAZI NAM NEMILOSRDAN I KREZUB MALI ŠEF!

Iz studija koji vam je donio hitove ShrekKung Fu Panda i Madagascar, stiže novi animirani film kompanije DreamWorks Animation MALI ŠEF, urnebesna obiteljska priča o tome kako dolazak novog djeteta utječe na obitelj, ispričana iz perspektive jednog nepouzdanog pripovjedača – vrlo maštovitog sedmogodišnjaka po imenu Tim.

 

Ovaj vrlo neobični Mali šef stiže u dom malog Tima u taksiju, obučen u odijelo, noseći aktovku i u originalnoj verziji govoreći glasom Aleca Baldwina. Bratsko suparništvo prestaje kada Tim otkrije da je Mali šef ustvari špijun na tajnom zadatku i da mu samo on može pomoći. Luda avantura počinje kada se ovi mali partneri udruže i započnu epsku bitku između štenaca i beba.
U sinkroniziranoj verziji glas malom šefu je dao Luka Peroš, bratu Timu Roko Krasovac, mami je glas dala Mila Elegović, a tati Ronald Žlabur.

 

Ovu buntovničku komediju za sve uzraste, inspiriranu najprodavanijom slikovnicom Marle Frazee, u distribuciji Blitza, možete pogledati u svim kinima već danas i to u najboljim formatima REALD 3D i 4DX.