Donosimo novi trailer i plakat filma Shazam! Bijes bogova

Donosimo novi trailer i plakat filma 

Shazam! Bijes bogova

 

 

 

Nastavljamo priču tinejdžera Billya Batsona koji se nakon što izgovori čarobnu riječ “SHAZAM!” transformira u superheroja. Obdaren moćima bogova, Billy Batson i druga udomljena djeca još moraju naučiti kako uskladiti tinejdžerski život s alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njima ukradenom magijom, Shazam i njegova obitelj morat će se boriti za svoje supersile, živote i sudbinu cijelog svijeta.

 

U filmu „Shazam! Bijes Bogova“ glume Zachary Levi („Thor: Ragnarok“) kao Shazam; Asher Angel („Andi Mack“) kao Billy Batson; Jack Dylan Grazer („Ono: Drugo poglavlje“) kao Freddy Freeman; Adam Brody („Djevojka koja obećava“) kao super heroj Freddy; Ross Butler („Raya i posljednji zmaj“) kao super heroj Eugene; Meagan Good („Dnevna smjena“) kao Super heroj Darla; D.J. Cotrona („G.I. Joe: Osveta“) kao super heroj Pedro; Grace Caroline Currey („Annabelle: Početak“) kao Mary Bromfield / superjunakinja Mary; Faithe Herman („To smo mi”) kao Darla Dudley; Ian Chen („Putovanje jednog psa“) kao Eugene Choi; Jovan Armand („Drugi start”) kao Pedro Pena; Marta Milans („White lines“) kao Rosa Vasquez; Cooper Andrews („Živi mrtvaci“) kao Victor Vasquez i Djimon Hounsou („Mjesto tišine 2“) kao Čarobnjak.

 

Glumačkoj ekipi pridružuju se Rachel Zegler („Priča sa zapadne strane“), Lucy Liu („Kung Fu Panda“) i oskarovka Helen Mirren.

 

„Shazam! Bijes Bogova“ stiže u kina diljem Hrvatske 16. ožujka u distribuciji Blitz.

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                   https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                    https://www.youtube.com/blitzhrvatska