DONOSIMO POSLJEDNJI TRAILER HIT FRANŠIZE – LABIRINT: LIJEK SMRTI

Nakon velikog uspjeha prva dva nastavka u franšizi – Labirint: Nemoguć bijeg i Labirint: Kroz spaljenu zemlju, dolazi nam posljednji dio globalno popularne filmske trilogije bazirane na serijalu knjiga Maze Runner autora Jamesa Dashnera.

 

U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Thomas je savršeno siguran da se ZLOPAK-u ne smije vjerovati. Ukrali su mu sjećanje, provodili na njemu i njegovim prijateljima eksperimente i onda hladnokrvno provjeravali što će se dogoditi, zatvorili ga u Labirint, prisilili ga da se bori za vlastiti život trčeći preko Zgarišta i na kraju mu oteli jedine prijatelje – Poljanaše. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Posljednji Grad, labirint koji kontrolira ZLOPAK (WCKD) i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.
 

Redatelj Wes Ball režirao je sva tri nastavka u franšizi, dok ćemo u glavnim ulogama i dalje gledati odličnog mladog glumca Dylana O’Briena kao Thomasa, Kayju Scodelario kao Teresu, Thomasa Brodia-Sangstera kao Newta, Kia Honga Leeja kao Minha i Patriciu Clarkson kao zloglasnu Avu Paige.

 

Labirint: Lijek smrti, u distribuciji Blitza, pogledajte od 25. siječnja 2018. godine u svim kinima.