DONOSIMO PRVI TRAILER FILMA „IGRE GLADI – BALADA PJEVICA I ZMIJA“

SVAKA SAGA IMA SVOJ POČETAK…

 

 

 

U STUDENOM STIŽE POČETAK HIT FRANŠIZE „IGRE GLADI“
A MI VAM DONOSIMO PRVI TRAILER FILMA
„IGRE GLADI – BALADA PJEVICA I ZMIJA“

 

 

 

Polovicom studenog u distribuciji Blitza u kina stiže prequel mega uspješne franžise „Igre gladi – Balada pjevica i zmija“ snimljen prema svjetskom bestseleru spisateljice Suzanne Collins.

Ovo su desete Igre gladi, smještene 64 godine prije prvog filma. Lucy Gray Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Izgledi su protiv njega, Lucy ne predviđaju pobjedu, ali nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snow i Lucy utrkuju se s vremenom kako bi preživjeli i otkrili tko je pjevica, a tko zmija.

 

Njihove su sudbine sada potpuno isprepletene – svaki izbor koji Snow donese mogao bi dovesti do naklonosti ili neuspjeha, trijumfa ili propasti. Unutar arene bit će to borba do smrti. Izvan arene, Snow počinje osjećati da je osuđen na propast, i mora odvagnuti svoju potrebu da slijedi pravila u odnosu na svoju želju da preživi bez obzira na sve.

 

Film režira Francis Lawrence, koji je režirao i sve nastavke trilogije „Igre gladi“. Glavne uloge tumače Rachel Zegler kao Lucy Gray Baird i Tom Blyth kao Coriolanus Snow. U ostalim ulogama su Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, dobitnica Oscara Viola Davis, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao, Knox Gibson, Aamer Husain, Mackenzie Lansing, Nick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples i mnogi drugi.
Igre gladi – Balada pjevica i zmija ” u distribuciji Blitz filma u kina stižu od  16. studenog.

 

SOCIAL MEDIA:

Facebook:                   https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                    https://www.youtube.com/@BlitzHrvatska