DONOSIMO TEASER TRAILER I PLAKAT FILMA

 

„Smiješak 2“ nastavak je prave noćne more i izvrsna najava kakav vas nezaboravni horor triler čeka u kinima ove jeseni.

Zastrašujući trailer već je uzburkao publiku širom svijeta. U dvominutnom traileru prikazani su jezivi likovi koji se smiješe, dok neobična sila preuzima kontrolu nad njihovim tijelima, jer smiješak nikada neće prestati. Pogledajte trailer u nastavku:

 

 

Pred početak nove svjetske turneje, globalna pop senzacija Skye Riley (Naomi Scott) počinje doživljavati sve strašnije i neobjašnjive događaje. Preplavljena rastućim užasima i pritiscima slave, Skye je prisiljena suočiti se sa svojom mračnom prošlošću kako bi ponovno preuzela kontrolu nad svojim životom prije nego što potpuno izmakne kontroli.

 

Dok se priprema za najveću turneju svoje karijere, Skye se suočava s noćnim morama koje je prate na svakom koraku, prijeteći da unište sve za što je radila. Hoće li uspjeti savladati unutarnje demone i zadržati hladnu glavu usred kaosa svjetske slave ili će je mračne sile povući u ponor iz kojeg nema povratka?

 

U filmu glume Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Lukas Gage, Miles Gutierrez-Riley, Peter Jacobson, Raúl Castillo, Dylan Gelula, Ray Nicholson. Producenti filma su Marty Bowen, Wyck Godfrey, Isaac Klausner, Parker Finn, Robert Salerno, a scenarij i režiju potpisuje Parker Finn.

 

SMIJEŠAK 2, u distribuciji Blitz filma, u kina stiže 17. listopad ove godine.

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm

Fotografije skinite na linku: https://we.tl/t-V8CA4SLDC2