DONOSIMO VAM FOTOGRAFIJE S GLOBALNE TURNEJE FILMA “DEADPOOL & WOLVERINE” IZ BERLINA

 

Zvijezde Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin i redatelj Shawn Levy oduševili su fanove na događanjima za medije i četvrtfinalnoj utakmici UEFA Europskog nogometnog prvenstva 2024.

 

Marvel Studios objavio je fotografije s događanja vezanih za film “Deadpool & Wolverine” održanih proteklog vikenda u Berlinu, Njemačka — sljedećoj postaji globalne turneje kampanje. Zvijezde Ryan Reynolds, Hugh Jackman i Emma Corrin, redatelj Shawn Levy te izvršna producentica Wendy Jacobson dočekali su entuzijastične fanove na događanjima, koja su uključivala press konferenciju u subotu u Soho Houseu te fan event i fotografiranje na crvenom i žutom tepihu na Uber Platzu.

 

U subotu su zvijezde i filmski tvorci također prisustvovali četvrtfinalnoj utakmici UEFA Europskog nogometnog prvenstva 2024. između Nizozemske i Turske na Olimpijskom stadionu u Berlinu te su bili uz teren na početku utakmice! Deadpool se također pojavio pred kraj utakmice, ukrao loptu, koja je kasnije poklonjena sretnom fanu na fan eventu.

 

“Deadpool & Wolverine” Marvel Studija donosi ultimativni, legendarni filmski obračun 24. srpnja u distribuciji Blitz filma.

Shawn Levy režirao je “Deadpool & Wolverine”, u kojem glume Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen.

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy i Lauren Shuler Donner producirali su film zajedno s Louisom D’Espositom, Wendy Jacobson, Georgeom Deweyjem, Mary McLaglen, Joshom McLaglenom, Rhettom Reeseom, Paulom Wernickom i Simonom Kinbergom koji su izvršni producenti. Scenarij za “Deadpool & Wolverine” napisali su Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells i Shawn Levy.