DRUGAČIJI FILM KOJI JE POKORIO AMERIČKA KINA DOLAZI U HRVATSKU

DIVERGENT_

Nakon fantastičnog otvaranja ovog vikenda u SAD-u, film RAZLIČITA koji je odmah zasjeo na prvo mjesto američkog box officea sa zaradom od 54,6 milijuna dolara dolazi u hrvatska kina!

Najbolja je to preporuka SF trileru koji ponavlja uspjeh istoimenog književ­nog prvijenca Veronice Roth iz 2011. godine koji je ubrzo nakon izdavanja stigao na vrh liste bestsellera the New York Timesa.

DIVERGENT

Ekranizacija RAZLIČITE Neila Burgera osim vojske fanova romana uspje­la je privući i najširu publiku, u čemu joj je osim originalne priče zasigurno pomogla i odlična glumačka ekipa predvođena trenutno najzaposlenijom hollywoodskom glumicom mlađe generacije Shailene Woodley, potpuno novi prikaz svijeta budućnosti, izvrsna naracija te napeti redateljski obrati. Zapažene uloge u RAZLIČITOJ ostvarili su i Kate Winslet kao glavna ne­gativka, Theo James, Ashley Judd i Zoë Kravitz.

DIVERGENT

RAZLIČITA je film za sve koji se nikada nisu uklapali u većinu, kao i one koji se po ničemu nisu htjeli isticati, ali im je predodređena potpuno druga­čija sudbina. U ovom futurističkom trileru društvo je podijeljeno na skupine (frakcije) prema osobinama ličnosti kako bi svakodnevni život mogao fun­kcionirati u savršenom redu. U obitelji nesebičnih odrasta šesnaestogodiš­nja Beatrice ‘Tris’ Prior (Shailene Woodley) koja se suočava sa svojim najvećim strahom kad otkrije da je RAZLIČITA, odnosno da njezina osob­nost ne odgovara ni jednoj frakciji. Da stvar bude još gora, Jeanine Matthews (Kate Winslet) koja pripada učenima posumnja da je Tris RAZ­LIČITA što znači da ju treba ukloniti iz društva, jer – kad si drugačiji, onda si najopasniji!

?????????

Pogledajte RAZLIČITU u CineStaru i odabranim kinima od 27. ožujka, a za trailer kliknite ovdje:

http://youtu.be/4vawvpFYRyM